Dagens program sorteret efter tid

Februar måned
Lørdag d. 16.02.2019
 • Plakat for filmen Destroyer

  Destroyer

  19:45 - lilletrommen

  ”Intet som Nicole Kidman har gjort gennem sin karriere, kan forberede dig på hendes præstation i ’Destroyer’. Kidman forsvinder ind i et helt nyt hylster og omrokerer sit indre for at åbenbare sin karakters barske hemmelighed”, skriver Variety’s Peter Debruge i sin anmeldelse af ”Destroyer”.
  Nicole Kidman spiller LADP-efterforskeren, Erin Bell, der som ung betjent har været undercoveragent hos en kriminel bande i den californiske ørken med en tragisk udgang som resultat. Da bandens leder efter mange år dukker op igen, er Erin tvunget til at opsøge de tilbageværende medlemmer og genopdage sin fortid for én gang for alle at se de dæmoner i øjnene, der ødelagde hendes liv.
  ”Destroyer”er enestående moderne noirfilm: fuldstændig kompromisløs i sin skildring af en martret sjæl med udsigt til hævn og med en aldeles blændende Nicole Kidman, som du med garanti aldrig har set hende før.

  Længde: 2:00
  Instruktør: Karyn Kusama
  Skuespillere: Nicole Kidman, Sebastian Stan, Toby Kebbell, Bradley Whitford
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
 • Plakat for filmen Vice

  Vice

  20:00 - TROMMEN Tribune

  Den Oscarvindende instruktør Adam McKay (”The Big Short”) fortæller nu den vilde men sande historie om verdens mest magtfulde mand. Vicepræsident Dick Cheney (Christian Bale) var de facto præsident, selvom han stod bagved den påvirkelige præsident George W. Bush (Sam Rockwell). ”Vice” er et ukonventionelt og sorthumoristisk kig ind bag den politiske kulisse, hvor vi følger Cheneys rejse til Det Hvide Hus og ser ham både som dedikeret familiemenneske og politisk dukkefører.
  Kilde: Filmcompagniet

  Længde: 2:12
  Instruktør: Adam McKay
  Skuespillere: Christian Bale, Amy Adams, Sam Rockwell, Steve Carrell
  Censur: Tilladt for børn over 15 år