Tirsdag d. 6. maj kl. 19.30, Trommen

Hørsholm musikforening præsenterer:

Steinaa Trioen
Ibert: Deux Interludes for fløjte, obo og klaver
Bonis: Fløjte Sonata i cis-mol op. 64
Goossens: Pastorale et Arlequinade for fløjte, obo og klaver op. 41
Rachmaninov: Fra études-tableaux op. 39
Carl Nielsen: 2 fantasistykker for obo og klaver op. 2
Goepfart: Trio for fløjte, obo og klaver op. 74

 

Det er atter i år lykkedes Musikforeningen, med formand Henrik Brendstrup i spidsen, at stable et spændende og attraktivt program på benene til sæsonen 2023-2024. Store udenlandske navne optræder side om side med fremtrædende danske kunstnere ved i alt otte koncerter. Publikum kan glæde sig til en række uforglemmelige koncertoplevelser med den mest intime musikform – nemlig kammermusikken! Hørsholm Kirke genåbner efter ombygningen og foreningen byder hele fire fremragende strygekvartetter velkommen i den skønne akustik. De førende danske kvartetter Nightingale og Poseidon giver prøver på deres kunst, og kendte internationale ensembler som Quartetto di Cremona og Goldmund-kvartetten vender tilbage til Hørsholm – sidstnævnte i sammenspil med musikere fra foreningens egne rækker, bratschisten Iben Teilmann og cellisten Henrik Brendstrup.

Som altid bestræber musikforeningen sig på at præsentere og støtte unge musikere i starten af deres karrierer, således også i år.

Sæsonen åbner i Trommen med den unge superklarinetist Mathias Kjøller, der har samlet et stærkt hold til musik af Bartok og Stravinskij: Det unge violintalent Alva Holm og den fremragende norske pianist Christian Ihle Hadland.

Også de helt unge konservatorie- og mgk-studerende bliver der plads til ved koncerten i december i Trommen, ”Morgendagens Stjerner”.

Den fremadstormende unge tjekkiske klavertrio ”Trio Bohémo” kommer forbi Hørsholm til april-koncerten, og vi slutter sæsonen med to populære danske træblæsere, tvillingesøstrene Eva og Maria Steinaa på henholdsvis obo og fløjte, der sammen med klavertalentet Elias Holm udgør Steinaa Trioen.

Interesserede i yderligere oplysninger eller medlemskab kan gå på hjemmesiden www.hmusik.info, eller skrive til kontakt@hmusik.info, eller ringe til 20849490

 

Sal: Stortrommen
Varighed: Ca. 2 timer
Unummererede siddepladser

Køb medlemskab af Hørsholm musikforening, læs mere:
www.hmusik.info