Om
Kulturhus
Trommen

Kulturhus Trommen er beliggende i centrum af Hørsholm og indeholder bibliotek, biograf, teater og koncertsal. Med mere end 200 årlige arrangementer er Trommen hovedleverandør af kultur i Nordsjælland. Samtidig er Trommen også stedet, hvor der kan afholdes private konferencer, foredrag, møder. Meget kort fortalt er Trommen et hus, der byder på et utal af muligheder for såvel store som små, unge som ældre, private som erhvervsdrivende osv. osv.

Trommen blev bygget i 1987 af arkitekt Knud Munk og er med sin karakteristiske runde, smukke koncertsal et af Nordsjællands arkitektoniske og kulturelle pejlepunkter. Trommen er beliggende midt i Hørsholm, og med mere end 200 årlige arrangementer er Trommen hovedleverandør af kultur i Nordsjælland. Huset, der har fælles indgangsparti og foyerområde med biblioteket, summer af liv og kultur.

Trommen markerer sig med en professionel ledelse og ved præsentation af et højt kunstnerisk niveau, der medvirker til at tiltrække de store kunstnere, de kendte navne og arrangementer af høj kvalitet. Trommen er en udadrettet virksomhed med en bevidst og solid markedsføring, og bruger- og publikumsundersøgelser medvirker til udvikling og fremtidig vækst.

Trommen præsenterer levende oplevelser og kvalitetsbetonet og alsidig underholdning med alt fra rock, pop, jazz, hip-hop og gospel til teaterforestillinger, musicals, shows, dans, klassiske koncerter, internationale gæstespil, comedy, stand-up, foredrag, events, talkshows samt børne- og familiearrangementer og rammer med et bredt repertoire på tværs af alle generationer.

Medarbejdere i Trommen:

Leder:
Christina Skov Petersen
E-mail: chp578@horsholm.dk
Dir: 4849 5780

Biografbooking, programlægning, udlejning, administration:
Kenneth Pagh
Dir.: 48 49 53 61
E-mail: kepa@horsholm.dk

Frivilligkoordinator:
Camilla Lyngby Bärlund
Dir.: 4849 5789
E-mail: clb@horsholm.dk

Koncert og teaterbilletter udbydes via billetten.dk:
Tlf: 70202096
Web: trommen.billetten.dk

Biografbilletter udbydes via ebillet.dk:
Tlf: 70206240 (Alle hverdage fra 9:00 - 16:00)

Parkering:

Der er gratis parkering i parkeringskælderen under Kulturhus Trommen.