Program for den kommende periode

Fredag d. 26.04.2019
 • Plakat for filmen Til vi falder - Med danske undertekster

  Til vi falder

  15:00 - TROMMEN Tribune
  Med danske undertekster

  Nogle år efter deres søn forsvandt under en ferie på en lille spansk ø, tager ægteparret Adam og Louise tilbage for at afslutte politisagen. Det bliver et vemodigt og overvældende gensyn med det sted, hvor de engang var lykkelige. Mens Louise prøver så godt hun kan at se fremad, kan Adam ikke slippe tanken om at finde ud af, hvad der skete med deres søn. Samtidig står parret ved en skillevej - det er svært at blive sammen med det tab de har lidt, men det er også svært at gå hver til sit, når det sidste man har er hinanden. På forskellig vis forsøger parret at finde ud af sorgen og ind i livet, og sammen får de nu en sidste chance for at genfinde glæden, kærligheden og troen på et nyt liv.
  Kilde: Scanbox

  Længde: 1:46
  Instruktør: Samanou A Sahlstrøm
  Skuespillere: Dar Salim, Lisa Carlehed
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
 • Plakat for filmen Værk uden skaber

  Værk uden skaber

  15:30 - lilletrommen

  Med udgangspunkt i virkelige begivenheder og et dramatisk spænd over tre årtier af nyere tysk historie, beretter “Værk uden skaber” (Org. “Werk ohne Autor”, Eng: “Never Look Away”) historien om den unge østtyske kunststuderende, Kurt (Tom Schilling), der efter 2. verdenskrig forelsker sig i sin medstuderende, Ellie (Paula Beer), og hun i ham. Ellies far, den berømte og magtfulde gynækolog, professor Seeband (Sebastian Koch), er dog på ingen måde begejstret for sin datters valg af kæreste og sværger at ødelægge deres forhold, inden det bliver for sent. Men hvad ingen af dem ved, er, at Kurts liv er allerede ubrydeligt forbundet med Seebergs fortid og de uhyrlige forbrydelser han begik årtier tidligere, som han siden omhyggeligt skjult bag et glemslens røgslør for alle, selv hans allernærmeste familie...
  Filmen, der er skrevet og instrueret af Florian Henckel von Donnersmarck (”De andres liv”) og filmet af Caleb Deschanel, var nomineret til to Oscars i 2019, for hhv. bedste ikke engelsksprogede film og bedste filmfotograf.
  Kilde: UIP

  Længde: 3:03
  Instruktør: Florian Henckel von Donnersmarck
  Skuespillere: Tom Schilling, Sebastian Koch, Paula Beer
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
 • Plakat for filmen Avengers: Endgame - 3D

  Avengers: Endgame

  18:00 - TROMMEN Tribune
  3D

  Det fjerde kapitel i Avengers-sagaen er kulminationen på en episk historie fortalt over 22 indbyrdes forbundne Marvel-film.
  Efter det på gruopvækkende vis lykkedes Thanos at udslette halvdelen af alt liv i universet og tynde voldsomt ud i Avengers' rækker, må de tilbageværende superhelte indse, hvor skrøbelig vores virkelighed er – og hvilke ofre, der må bringes for at beskytte den - og satse alt i det endelige opgør i Marvel Studios' storslåede afslutning på 22 film, ”Avengers: Endgame”.

  Kevin Feige har produceret ”Avengers: Endgame,” der er instrueret af Anthony og Joe Russo. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau og Stan Lee er executive producers, og manuskriptet er skrevet af Christopher Markus og Stephen McFeely.

  Længde: 3:02
  Skuespillere: Anthony Russo, Joe Russo, Brie Larson, Karen Gillan, Winston Duke
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
 • Plakat for filmen Gøg & Gokke

  Gøg & Gokke

  19:30 - lilletrommen

  'Gøg & Gokke' handler om Oliver Hardy og Stan Laurel, som helt tilbage i stumfilmens tid blev verdenskendt for deres komiske slapstik og herlige barnlige optrin. Det er dog ikke kun deres fascinerende og tryllebindende komiske talenter, filmens instruktør Jon S. Baird har valgt at fokusere på, men årene efter de to komikeres imponerende karriere.
  Da duoen forsøger at genstarte karrieren med en tour til efterkrigstidens Storbritannien, viser det sig, at de ikke nyder den samme popularitet som de tidligere gjorde i biograferne. Desuden går touren ikke helt som ønsket, og da også snart helbredet og deres indbyrdes forhold skranter, er spørgsmålet om denne rejse vil blive Stan og Laurels svanesang?
  I hovedrollerne som Stan Laurel (Gøg) og Oliver Hardy (Gokke) ses britiske Steve Coogan og John C. Reilly. Begge skuespillere har tidligere prøvet kræfter med både de komiske og dramatiske roller, og forstår sig glimrende på at veksle mellem de to genrer samtidig.
  Filmens manuskript er skrevet Jeff Pope, der har fået til at opgave at bringe den komiske duo til live. Trods han store respekt for og fascination af de to komikere, er han gået til opgaven med et ønske om at beskrive dem som de mennesker, de hver især var på godt og ondt.
  ’Gøg og Gokke’ bliver en årets helt store filmoplevelse og med et tilbageblik på en tid, der var en gang. - Filmen er en del af Biografklub Danmark programmet.
  Kilde: UIP

  Længde: 1:38
  Instruktør: Jon S. Baird
  Skuespillere: Steve Coogan, Shirley Henderson, Danny Huston, John C. Reilly, Nina Arianda
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år