TENNIS

Lørdag d. 13. april 2024 kl. 16.00  

Den berømte rivalisering mellem de to tennislegender Björn Borg og John McEnroe blev genoplivet i filmen Borg vs. McEnroe af den danske instruktur Janus Metz i 2017, og nu melder et af de førende danske kompagnier inden for fysisk teater, DON GNU, sig på (tennis)banen med sin nye forestilling TENNIS.

I TENNIS står de to tennisguruer DON McEnroe og Björn GNU endnu engang over for hinanden i den ultimative og altgørende duel, vi alle har ventet på.

Træningen har været hård og umenneskelig, for intet står højere end ønsket om at vinde. Med alt fra fingerstrik til tango-wrestling, beskidte tricks og det bedste 80’er look kæmper de to rivaler en nervepirrende kamp om at kunne dømme den anden ude. 

Men spørgsmålet er, hvad sejren er værd?

DON og GNU er tilbage i deres livs form og tager os med på en actionfyldt, sveddryppende og poetisk jagt på sandheden om ægte kampånd. 

Med slapstick-komik og rørende dans forsøger de to antihelte, i bedste DON GNU-stil, at vikle sig ud af det net, de selv har fået rodet sig ind i. 

Forestillingen er en co-produktion mellem DON GNU, Aveny-T og Bora Bora – dans og visuelt teater.

 TENNIS er koreograferet af de to performere, der også kan opleves på scenen: Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen. 

-  -  -  -  -

Pris: 285 kr. 
Først til mølle: 165 kr. 
Grupper (min. 6) 110 kr.
+ gebyr

Sal: Stortrommen
Varighed: Ca. 1 time