Udsolgt:

SØNDAG 10. MARTS Kl. 15.00

Glæd dig til teaterversionen af Sallys Far, som med mere end en halv million solgte bøger er en af landets mest populære børnebøger i disse år.

Sallys far er sygt pinlig. For eksempel når han får den skøre idé, at han vil være youtuber, eller når han beslutter sig for, at han ikke gider at være voksen, så han og Sally må bytte roller.

Han er også en vildt dårlig taber, og når han får mandeinfluenza, er det Sally, der må sørge for, at han får kiks og kakaomælk. Men kedelig – DET er Sallys far ikke!

De populære bøger Sallys Far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange komponeret af Sigurd Barrett og Eskild Dohn.

Her møder vi Sally, hendes spøjse lillebror Eddie, hendes ven Svend og ikke mindst Sallys sjove og skøre far, der ikke er som andre fædre.

Humoren rammer hele familien, og der bliver masser at grine af og snakke om bagefter. For bag fars fis og ballade er der selvfølgelig også alvor, som vækker eftertanke hos både store og små.

Pris: 215 kr.
Først til mølle: 135 kr.
Børn (til om med 11 år): 95 kr.

Sal: Stortrommen
Varighed: Ca. 1 time og 15 min.
Nummererede siddepladser

Alder: Fra 4 år.

Spis i Restaurant KozyKitchen efter arrangementet
Book bord på info@kozykitchen.dk