Trommens biograf viser i samarbejde med Hørsholm Bibliotek ErindringsBio.

ErindringsBio er udviklet af Det Danske Filminstitut sammen med en række samarbejdspartnere inden for demensområdet. Det er korte filmvisninger for mennesker med let til moderat demens ledsaget af pårørende, plejepersonale eller frivillige.

Brug en halv time i biografsalen på at nyde en historisk dokumentarfilm. Husk at tage en folder med hjem eller med ud i foyeren. I folderen finder I en række spørgsmål og billeder fra filmen, som I kan bruge til at tage en snak om det levede liv.

Læs mere om ErindringsBio på Filminstituttets hjemmeside. (https://www.danmarkpaafilm.dk/danmark-paa-film/erindringsbio)

12. August 2024

ErindringsBio: ’God tur’ og ’Sol, sommer og badeva_poster
ErindringsBio: ’God tur’ og ’Sol, sommer og badeva
ErindringsBio er et filmtilbud til mennesker med let til moderat demens sammen med pårørende, plejepersonale og frivillige. Ved denne forestilling vises filmen ’God tur’ – et indblik i danskernes ferievaner samt filmen ’Sol, sommer og badevand’ – en oplysningsfilm med Dirch Passer i hovedrollen som den dumdristige og glade badegæst.
Billetter

2. September 2024

ErindringsBio: ’Tronfølgerens forlovelse’, uddrag_poster
ErindringsBio: ’Tronfølgerens forlovelse’, uddrag
ErindringsBio er et filmtilbud til mennesker med let til moderat demens sammen med pårørende, plejepersonale og frivillige. Ved denne forestilling vises tre dokumentarfilm om Dronning Margrethe; ’Tronfølgerens forlovelse’, uddrag af ’Prinsesse Margrethes bryllup’ samt ’Canadarejsen’.
Billetter