Lej en sal

Udlejning til kultur- og erhvervsarrangementer

Kulturhus Trommen er med sine hyggelige og professionelle rammer ideel til foredrag, konferencer, receptioner og koncerter. Har du brug for faciliteter til et arrangement, er kulturhus Trommen en oplagt mulighed. I den store sal "Trommen", er der plads til 260 siddende og 749 stående gæster. I vores mindre sal "Lilletrommen" er der plads til ca. 100 personer afhængig af opstilling. Vores foye rummer også mange muligheder og kan bruges lige fra messer til julefrokoster.

Mulighederne er mange, og vi er altid åbne for idéer og nye koncepter, så tøv ikke med at kontakte os for en uformel snak.

Booking og afvikling

Når du lejer dig ind i Kulturhus Trommen, sikrer vi, at dit arrangement bliver fulgt til dørs fra start til slut.

Teknik

Kulturhus Trommen er udstyret med professionelt lydanlæg og lys. Vi har tilknyttet egne professionelle teknikere, der er specialister i scenelys og lyd.

Spisning i Trommen

Forplejning er et vigtigt element i et arrangements succes, Kulturhus Trommens café tilbyder et varieret udbud af muligheder, der matcher alle typer af arrangementer.

Parkering

Der er adgang til fri parkering i parkeringskælderen under Trommen. Ved siden af Trommen er en stor parkeringsplads, hvor der også er mulighed for handicapparkering.

Kontakt Trommens administration på Trommen@horsholm.dk for mere information