23/11-19 - Karl William

Trommen, lørdag d. 23. november 2019 kl. 20.30

Kometen KARL WILLIAM har på kort tid udviklet sin helt egen lyd fra R&B til afdæmpet, stemningsfuld og drømmende pop. I oktober 2018 ramte hans nye album ’Livet, Faldet & Alt Det Andet’ endelig musiktjenesterne. Forinden kom de tre singler ’Forstenet’, ’Lidt ad gangen’ og ikke mindst kæmpehittet ’Om igen’. Derefter indtog Karl William igen førstepladsen på airplay-charten sammen med Burhan G og nummeret ’Samme Vej’.

BILLETTER

Tilbage i 2016 blev KARL WILLIAM tildelt en af dansk musiks største hædersbevisninger i form af P3 Prisen. Siden har hans karriere kun har bevæget sig opad. Sammen med sine ”homies” i musikkollektivet Hukaos var KARL WILLIAM bannerfører for en ny lyd i dansk musik – i Berlingske beskrevet som ”en dansk variant af en større international strømning ført an af de canadiske sangere Drake og The Weeknd, der i de senere år har haft stor succes med følsomme fraseringer, selvudleverende tekster og et stilet lyddesign fuld af lilla røg og narkotisk slæbende beats.”

BILLETTER

Her i 2019 røg KARL WILLIAM endnu engang til tops på airplay-charten med landeplagen ’Forfra’. Og samtidig har Karl og bandet netop afsluttet den mest succesfulde turne hidtil, der kulminerede med en udsolgt koncert i Store Vega. I efteråret er han på landevejen igen, og vi glæder os til, at han går på scenen i Trommen.

BILLETTER

Unummererede pladser.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause.