20/08-19 - Comedyklubben: Mikkel Klint-Thorius og Jacob Wilson

Trommen, tirsdag d. 20. august 2019 kl. 19.30

BILLETTER

I efteråret 2019 skruer vi op for humoren og byder velkommen til tre comedy-aftener med Comedyklubben. Komiker Valdemar Pustelnik styrer slagets gang og medbringer hver aften nogle af Danmarks sjoveste stand up komikere.

20. august er det Mikkel Klint-Thorius og Jacob Wilson, der tester Trommen-publikummets lattermuskler.

BILLETTER

Mikkel Klint Thorius debuterede i 2017 med sit første one man show ’Hvid skyld’, der også udkom hos Netflix. Han kommer omkring samfundsforhold, overvågning, politik og måske ikke mindst sin egen generation. Mikkel er udstyret med en stor portion selvironi, som han bruger til at behandle sit eget livs begivenheder. Mikkel var vært på DM i Stand-up i 2018, hvor han også vandt Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu. Sammen med Jacob Wilson laver Mikkel Klint Thorius ’Den ugentlige podcast’, der kan findes på iTunes.

BILLETTER

Jacob Wilson har hærget den danske comedy-scene med sin vanvittige komik og sit strittende kropssprog siden 2002. Hans talent for tilværelsens skæve vinkler og evne til at finde den svidende eller sjove bemærkning blev i en årrække dyrket som morgenvært på Radio 100FM. I 2010 gik han primetime som vært på TV2s store underholdningssucces ’Bingo Banko’ sammen med Simon Talbot. Jacob Wilson har senest kunnet opleves i sit one man show ’Live fra Comedy ZOO’.

BILLETTER

Vært Valdemar Pustelnik har optrådt på scener over hele landet siden 2009. Som en af få danske komikere optræder han også på engelsk og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival 2012-2015. Derudover har Valdemar Pustelnik optrådt i Krakow, Berlin, Lund, Malmø, Reykjavik, London og været på tour i Skotland. Han har fire soloshows i bagagen og spiller i 2019-20 sit nyeste show ’Dansk, danskere’.

BILLETTER

Sal: Trommen.
Unummererede siddepladser.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause.

Pris: 130 kr.

BILLETTER

Øvrige besøg fra Comedyklubben:
8. oktober 2019: Dan Andersen og Daniel Lill. Vært: Valdemar Pustelnik.
3. december 2019: Brian Mørk og Morten Wichmann. Vært: Valdemar Pustelnik.