15/03-19 - Aflyst: HUGO HELMIG + SUPPORT

Fredag d. 15. marts 2019 kl. 20.00

Hugo Helmigs koncert i Trommen 15/3 er blevet aflyst pga. en tv-optræden samme dag. Vi arbejder på højtryk på at finde en ny dag.
Alle der har købt en billet vil automatisk få pengene refunderet.
Vi beklager meget ulejligheden og håber snarest muligt at kunne komme med en ny dato.

 

2018 bliver uden tvivl et år, Hugo Helmig sent glemmer. Han har indtil videre spillet over 70 koncerter i Danmark og udlandet, modtaget to Gaffa Awards og Politikens iByen Pris.

BILLETTER

Hans seneste single ’Wild’ er på under to måneder blevet spillet over fem millioner gange på diverse streamingtjenester, og ligesom debutsinglen ’Please Don’t Lie’ har den ligget nummer 1 på den danske airplay chart flere uger i træk. Kort sagt har Hugo Helmig på rekordtid etableret sig som et af Danmarks allerstørste pop-talenter.

BILLETTER

Med singlerne ’Eyes Wide Shut’, ’Times of War’ og ’Please Don’t Lie’ fra debut EP’en 'Promise' har sangeren taget det danske publikum med storm. Sidstnævnte single var den mest spillede danske sang på radio sidste år samt er blevet streamet over 30 millioner gange. Den seneste single ’Wild’ følger i debutsinglens fodspor og har ligget nummer 1 på dansk radio de seneste fire uger.

BILLETTER

Det er ikke blot danskerne, der har fået øjnene op for den unge sanger og sangskriver. I Tyskland kravlede ’Please Don’t Lie’ hele vejen op ad hitlisterne og endte som nummer tre på den officielle tyske airplay chart.
Opfølgeren ’Wild’ er i skrivende stund på vej i Top 20 i Tyskland.

BILLETTER

Selv siger Hugo Helmig sit definitive gennembrudsår 2018:

”Det har været et fantastisk år. Jeg har ligesom fået taget min mødom flere gange. Første festival, første tv-show, første pris, første tyske koncert. Der har været fart på, men jeg føler også, at både jeg selv og bandet er vokset helt vildt. Nu glæder jeg mig bare til, at vi skal afsted igen og besøge de danske byer og spille en masse nye sange.”

BILLETTER

Trommen er et af 13 stop på Hugo Helmigs forårs-tour i 2019.

BILLETTER

Trommen: Unummererede ståpladser og nummererede siddepladser på balkonen.
Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause og support.
Enhedspris: 195 kr.
Billetkøb: trommen.billetten.dk.