14/09-19 - Mike Andersen solo

Trommen, lørdag d. 14. september 2019 kl. 20.30

En af Danmarks stærkeste stemmer og bedste guitarister, MIKE ANDERSEN, tager på turné med sin musik helt alene. Han møder op foran Trommens publikum med en akustisk guitar og personlige fortællinger sunget med masser af blues og soul.

BILLETTER

Mike Andersen har udgivet syv album med band, men har aldrig før turdet stå helt på egne ben. I koncerten præsenterer han sine egne sange fra den kommende udgivelse ’One Million Miles’ i ubarberede versioner.

”Jeg har altid stræbt efter at lave sange, som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig udgivet eller spillet dem live på den måde. Det er så på tide nu,” siger han.

BILLETTER

Når Mike Andersen tager på turné med sangene fra det nye album ’One Million Miles’, så er det både med de nyskrevne sange og nogle af hans gamle kendinge i mere nøgne udgaver. Samtidig vil han fortælle om både sangene og sit liv undervejs. "Jeg har delt meget i mine tekster, men har ikke tidligere stået og talt om mit liv."

Mike Andersen har på ingen måder planer om at droppe sit band, men glæder sig her og nu til solokoncerterne: "Jeg er blevet helt vild med det rum af intensitet, som jeg oplever, når jeg er alene med publikum."

BILLETTER

Unummererede siddepladser.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause.

Pris 175 kr.
Ung u. 25 år 125 kr.