08/10-19 - Comedyklubben: Dan Andersen og Daniel Lill

Trommen, tirsdag d. 8. oktober 2019 kl. 19.30

Comedyklubben

Stand up komikerne Dan Andersen og Daniel Lill tester Trommen-publikummets lattermuskler med Valdemar Pustelnik som vært

BILLETTER

I efteråret 2019 skruer vi op for humoren og byder velkommen til tre comedy-aftener med Comedyklubben. Komiker Valdemar Pustelnik styrer slagets gang og medbringer hver aften nogle af Danmarks sjoveste stand up komikere.

8. oktober er det Dan Andersen og Daniel Lill, der tester Trommen-publikummets lattermuskler.

Efter flere år i branchen som hardcore stand up komiker alene med mikrofonen har Dan Andersen udvidet genren ved at tage sin guitar med på scenen. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand up. Senest har Dan Andersen turneret med sit nyeste one man show ’På Vippen’.

BILLETTER

Daniel Lill er en rutineret og meget tilstedeværende komikere. Han har rødder i det jyske og er især kendt for sin sublime publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen og fjollet tilgang til sit materiale. Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes. Senest har Daniel Lill været aktuel med sit one man show ’Glad i låget’.

Vært Valdemar Pustelnik har optrådt på scener over hele landet siden 2009. Som en af få danske komikere optræder han også på engelsk og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival 2012-2015. Derudover har Valdemar Pustelnik optrådt i Krakow, Berlin, Lund, Malmø, Reykjavik, London og været på tour i Skotland. Han har fire soloshows i bagagen og spiller i 2019-20 sit nyeste show ’Dansk, danskere’.

BILLETTER

Sal: Trommen.
Unummererede siddepladser.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause.

Pris 130 kr.

Øvrige besøg fra Comedyklubben:
20. august: Mikkel Klint-Thorius og Jacob Wilson. Vært: Valdemar Pustelnik.
3. december 2019: Brian Mørk og Morten Wichmann. Vært: Valdemar Pustelnik.