08/03-20 - Villads fra Valby

Trommen, søndag d. 8. marts 2020 kl. 14.00

Villads fra Valby

Nu kommer teaterversionen om VILLADS FRA VALBY, Anne Sofie Hammers populære børnebøger, der læses flittigt i børnehaver og indskoling. VILLADS FRA VALBY er historien om den helt almindelige dreng Villads, som har en helt almindelig familie: en mor, en far og en storesøster. Han bor i et pænt gult hus i en by, der hedder Valby.

BILLETTER

Villads vil i bund og grund gerne være en sød dreng. Altså ikke sådan artig - for det lyder for kunstigt. Bare rar, så at alle folk kan lide ham. Han kan ikke finde på at lave ballade. Derimod er han rigtig god til at få gode idéer. Og så glemmer han ind imellem at tænke over, om de voksne mon nu også synes, at ideerne er så gode. Og det kan godt give en del ballade engang imellem – faktisk ret tit!

BILLETTER

Forestillingen viser hverdagens leg gennem børneøjne. Og lige så uskyldig den er for børn – lige så tåkrummende er den for voksne. Både børn og voksne har noget af grine af, for VILLADS FRA VALBY handler om børns hverdag, som den ser ud i dag med børnehave og skolestart, madpakker og mobiltelefoner.

BILLETTER

Producent: Louise Schouw Teater.
Iscenesættelse: Louise Schouw.
Dramatisering: Gunvor Reynberg.
Musik: Lars Fjeldmose.
Scenograf: Kirsten Victoria Lind.
Medvirkende: Allan Helge Jensen, Marianne Gonnov Bøgelund, Gunvor Reynberg og Oliver Lundqvist.
Alder: fra 5 år.

Pris 245 kr.
Først-til-mølle 145 kr. (kun et begrænset antal, så køb dine billetter hurtigt).
Barn u. 12 år 145 kr.


Sal: Trommen
Nummererede siddepladser
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause