04/10-19 - Soul Academy

Trommen, fredag d. 4. oktober 2019 kl. 20.30

Soul Academy

Feat. Bobo Moreno, Troels Skovgaard, Nis Pedersen, Jon Bruland, Otto Sidenius, Morten Sidenius.

BILLETTER

Har du hang til god gedigen soulmusik i traditionen efter Otis Redding, Wilson Pickett, James Brown og Ray Charles, skal du slå vejen forbi Trommen, når Soul Academy kommer til Hørsholm med et stjernehold af rutinerede musikere.

I den vokale front står en af Danmarks bedste sangere, Bobo Moreno, kendt fra DR Big Bandets julekoncerter og et hav af musikalske samarbejder. Ligeledes på vokal finder vi Nis Pedersen, en gammel og garvet soulsanger, som man i 90’erne ofte kunne møde på Musikcaféen i København i til soul jam-aftener.

BILLETTER

Guitarist Troels Skovgaard huskes som ankermand i bandet Bamboo Brothers og som session-musiker hos et væld af danske artister. Jon Bruland er en af de sidste par årtiers mest benyttede session-bassister og var i en del år bassist for Alberte Winding, Kasper Winding, Anne Linnet og Bjørn Afzelius.

På keyboards mønstrer Soul Academy Otto Sidenius, som du måske har set sammen med Backseat, Peter Belli og Eran D.D. Sidst men ikke mindst: trommeslageren Morten Sidenius, som med det øvrige soul-slæng har spillet med en række danske navne i tidens løb, bl.a. Nikolaj & Piloterne, Humleridderne, Lasse Helner og Kristian Lilholt.

BILLETTER

Sal: Trommen.
Unummererede siddepladser.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause.

Pris 175 kr.
Ung u. 25 år 125 kr.