03/12-19 - Comedyklubben: Brian Mørk og Morten Wichmann

Trommen, tirsdag d. 3. december 2019 kl. 19.30

Comedyklubben

Standup komikerne Brian Mørk og Morten Wichmann tester Trommen-publikummets lattermuskler med Valdemar Pustelnik som vært

BILLETTER

I efteråret 2019 skruer vi op for humoren og byder velkommen til tre comedy-aftener med Comedyklubben. Komiker Valdemar Pustelnik styrer slagets gang og medbringer hver aften nogle af Danmarks sjoveste standup-komikere.

3. december er det Brian Mørk og Morten Wichmann, der tester Trommen-publikummets lattermuskler.

Brian Mørk er standupkomiker og manuskriptforfatter, bedst kendt for sit eget talkshow ’Brian Mørk Show’. Han har derudover været med i mange forskellige TV-udsendelser, bl.a. ’Talegaver til Børn’ og det efterfølgende ’Comedy Aid’. Brian Mørk står desuden for podcasten ’Brian Mørk Show Podcast’, der er en af landets mest populære podcasts.

BILLETTER

Morten Wichmann har udgivet onemanshowet ’Morten Wichmann gør sin ting’, og derudover er han en af landets mest brugte tekstforfattere på comedyprogrammer som ’Tæt på Sandheden med Jonatan Spang’, ’Giver det mening ifølge Torben Chris’ og som hovedforfatter på ’Nørgaards Netfix’. Wichmann er også en del af firkløveret bag comedyudgivelsen ’Rage Against The Mainstream’.

Vært Valdemar Pustelnik har optrådt på scener over hele landet siden 2009. Som en af få danske komikere optræder han også på engelsk og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival 2012-2015. Derudover har Valdemar Pustelnik optrådt i Krakow, Berlin, Lund, Malmø, Reykjavik, London og været på tour i Skotland. Han har fire soloshows i bagagen og spiller i 2019-20 sit nyeste show ’Dansk, danskere’.

BILLETTER

Sal: Trommen.
Unummererede siddepladser.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause.

Pris 130 kr.
 

Øvrige besøg fra Comedyklubben:
20. august: Mikkel Klint-Thorius og Jacob Wilson. Vært: Valdemar Pustelnik.
8. oktober: Dan Andersen og Daniel Lill. Vært: Valdemar Pustelnik.