Kommende film

Maj måned

 • Plakat for filmen OperaKino - LADY MACBETH OF MTSENSK LIVE (2018)

  OperaKino - LADY MACBETH OF MTSENSK LIVE (2018)

  Shostakovits oprindelige trilogi – en trilogi om de russiske kvinders tragiske skævne gennem tiderne – blev kun til en opera: LADY MACBETH FRA MTSENSK. En Shakespeare-parallel, her bittert ironisk. I modsætning til Lady Macbeth, er det historien
  Om Katarina Ismaïlova, der i et fjerntliggende landdistrikt i det 19. Århundredes Rusland
  Bliver forelsket i en af sin mands medarbejdere og endelig er tvunget til at begå selvmord.
  En kvinde der er mindre en manipulator end et offer for et voldeligt og patriarkalsk samfund. Krzysztof Warlikowski befrier alt den subversive kraft i dette brændende og
  Kontroversielle arbejde. Forestillingen transmitteres fra Opéra National de Paris.

  kilde : Emerging Pictures

  Premiere 8. maj
 • Plakat for filmen UglyDolls

  UglyDolls

  Hvad sker der med de dukker, der ikke er perfekte? De ender i Grimsted - en anderledes by, hvor man hylder det underlige og mærkværdige, og hvor skønhed er mere, end hvad øjet ser. Den frisindede Moxy og hendes venner bruger tiden på at fejre deres særlighed, men nysgerrigheden over hvor de kommer fra vokser i Moxy. Derfor tager vennerne på en rejse mod Den Store Verden, og på vejen støder de på Instituttet for perfektion, hvor smukke dukker venter på at blive fundet af deres menneskelige match. Her bliver Moxy og hendes venner konfronteret med, hvad det betyder at være anderledes, må kæmpe med behovet for at føle sig elsket og i sidste ende lære, at det vigtigste er at være tro mod sig selv.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Animation, Komedie
  Skuespillere: Amin Jensen, Laura Christensen, Julie Ølgaard, Neel Rønholt, Anna David, Szhirley, Simon Stenspil, Pharfar, Malte Ebert, Søren Sko
  Premiere 9. maj
 • Plakat for filmen Pokémon Detective Pikachu

  Pokémon Detective Pikachu

  Da privatdetektiven Harry Goodman på mystisk vis forsvinder, begiver hans 21-årige søn, Tim, sig ud for at efterforske hvad der er sket. Undervejs støder han på Harrys tidligere Pokémon makker, Detektiv Pikachu: en kvik, hylende morsom og – ikke mindst – charmerende superdetektiv; og da de finder ud af, at Tim som den eneste kan forstå hvad Pikachu siger, slår de sig sammen og begiver sig ud på et hæsblæsende eventyr for at opklare mysteriet om Harrys forsvinden.
  I deres færd med at jagte ledetråde gennem de neon-oplyste gader i Ryme City – en moderne storby, hvor mennesker og Pokémon lever side om side – afslører de en sammensværgelse, der kan true harmonien mellem mennesker og Pokémon, og samtidig bringe hele Pokémon universet i fare!
  Kilde: Filmcompagniet

  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 9. maj
 • Plakat for filmen En spions bekendelser

  En spions bekendelser

  Joan Stanley (Judi Dench) nyder i al stilfærdighed sin pensionisttilværelse i en idyllisk lille landsby. Pludselig banker den britiske efterretningstjeneste, MI5, på døren, arresterer hende og begynder en række afhøringer. For Joan gemmer på en helt utrolig hemmelighed: hun har været én af de mest indflydelsesrige spioner i historien. I 1930’erne er unge Joan (Sophie Cookson) fysikstuderende på Cambridge University og hun forelsker sig hovedkulds i den attraktive russiske sabotør, Leo. Gennem Leo begynder Joan at se, hvordan verden balancerer på en knivsæg og må have hjælp til at redde sig selv, før det militære kapløb går amok. Da hun får job i et tophemmeligt atomforskningscenter, konfronteres Joan med et umuligt valg: Er du villig til at forråde dit eget land og dem du elsker for at redde verden?

  ’En spions bekendelser’ er inspireret af den sande historie om ’The Granny Spy’, der som 87-årig blev afsløret som KGB-informant i 1999 til hele Storbritanniens store overraskelse.
  Kilde: Scanbox

  Genre: Drama
  Instruktør: Trevor Nunn
  Skuespillere: Alfie Allen, Kim Allen, Stephen Boxer
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 16. maj