Kommende film

Oktober måned

 • Plakat for filmen Judy

  Judy

  Præcis 50 år efter at sanglegenden Judy Garlands alt for tidlige død, portrætteres og synges hun af Oscarvinder Renée Zellweger i en pragtpræstation.
  Året er 1968, og Judy forbereder sig til et show i London. Hun charmerer musikere, venner, fans og sin kommende femte ægtemand, Mickey, men skrøbeligheden indeni er ved at slå revner i den pæne facade. Filmen udspiller sig, da sangikonet er 46 år og allerede har levet et turbulent liv. Ingen aner, at det hele er forbi om få måneder og at Judys allersidste koncert bliver i Falconer Centret i København. JUDY er baseret på Peter Quilters teaterstykke, End of the Rainbow.

  Kilde: Scanbox

  Instruktør: Rupert Goold
  Skuespillere: Michael Gambon, Renée Zellweger, Rufus Sewell, Finn Wittrock, Jessie Buckley
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 24. oktober
 • Plakat for filmen Familien Addams - Med dansk tale

  Familien Addams - Med dansk tale

  Kan du knipse med på melodien? Alle monstrene fra Halloween er samlet i Familien Addams, og nu er de endelig tilbage på det store lærred. Et animeret eventyr om den kuk-kuk-skøreste familie på vejen. Forvent masser af sjov og langt ude løjer med den ikoniske familie, som må siges at omdefinere, hvad det vil sige at være en god nabo.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Animation, Komedie
  Instruktør: Conrad Vernon, Greg Tiernan
  Skuespillere: Dick Kaysø, Andreas Bo, Albert Rudbeck Lindhardt, Casper Crump, Nukâka Coster-Waldau, Fillipa Coster-Waldau
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 31. oktober
 • Plakat for filmen Terminator: Dark Fate

  Terminator: Dark Fate

  Arnold Schwarzenegger (“T-800”) og Linda Hamilton (“Sarah Connor”) er tilbage i deres ikoniske roller, i den nye TERMINATOR: DARK FATE. Filmen er instrueret af Tim Miller (Deadpool) og er produceret af James Cameron og David Ellison. Som efterfølgeren til Terminator 2: Judgment Day, er Terminator: Dark Fate et stjernespækket actionbrag med skuespillere som Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna and Diego Boneta.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Action
  Instruktør: Tim Miller
  Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Linda Hamilton, Brett Azar
  Premiere 31. oktober
 • Plakat for filmen Kollision

  Kollision

  Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil spiller i KOLLISION hovedrollerne, Leo og Olivia der pludseligt slynges ud i en krise. Under tragiske omstændigheder bliver deres niårige datter Liv kastebold mellem sin mor og far. Filmen er et bevægende drama, der udforsker en familie i opløsning og de beslutninger forældre træffer i forsøget på at finde mening og håb, når alt ramler. Filmen er inspireret af virkelige hændelser.

  Genre: Drama
  Instruktør: Mehdi Avaz
  Skuespillere: Tommy Kenter, Bodil Jørgensen, Henning Jensen, Nikolaj Lie Kaas, Cecilie Stenspil
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 31. oktober

November måned

 • Plakat for filmen Midway

  Midway

  Historien om søslaget i Midway i forbindelse med anden verdenskrig 1942. Et slag som blev kæmpet mellem den amerikanske og japanske flåde, og handlede om den endelige kontrol over Asien, som Stillehavet ville være adgangen til.
  Kilde: UIP

  Genre: Action, Drama
  Instruktør: Roland Emmerich
  Skuespillere: Dennis Quaid, Luke Evans, Ed Skrein
  Premiere 7. november
 • Plakat for filmen Doctor Sleep

  Doctor Sleep

  40 år efter, og stadig dybt traumatiseret efter sine oplevelser som barn på The Overlook Hotel, kæmper, den nu voksne, Dan Torrance for at finde ro i sit liv. Men roen ophører brat, da han møder Abra, en nysgerrig teenager med en kraftfuld evne – nemlig ”the shine”. Instinktivt har Abra opsporet Dan, da hun kan mærke, at de deler samme evne, og de to må nu stå sammen i kampen mod den nådesløse Rose the Hat og hendes følgere, The True Knot, der lever af uskyldige menneskers overnaturlige evner i deres søgen efter udødelighed.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Gyser
  Instruktør: Mike Flanagan
  Skuespillere: Ewan McGregor, Rebecca Ferguson
  Premiere 7. november
 • Plakat for filmen Flugten fra Østtyskland

  Flugten fra Østtyskland

  Dette er den sande historie om de østtyske familier Strelzyk og Wetzel, som i september 1979 trak overskrifter verden over.
  I al hemmelighed arbejdede de i lang tid på at konstruere deres egen luftballon, som skulle gøre det muligt for dem at flygte fra det østtyske diktatur til friheden i vest. En farlig og vovet plan, hvor både forberedelserne og selve flugten, bragte de impliceredes liv i fare i en stat, hvor sikkerhedstjenesten Stasi havde informanter placeret alle steder. Og da netop Stasi kommer på sporet af gruppen og deres plan, bliver familiernes flugt en kamp mod uret, hvor hvert sekund tæller…

  FLUGTEN FRA ØSTTYSKLAND er en endeløst spændende film holdt i en fantastisk 70’er-atmosfære, som øjeblikkeligt gjorde den til en gigantisk succes i hjemlandet Tyskland, hvor den indtil nu er blevet set af mere end en million biografgængere.

  Den velkendte historie har tidligere dannet grundlag for adskillige dokumentarfilm, samt den amerikanske spillefilm ”Vi skal over i nat” fra 1982 med John Hurt og Jane Alexander.

  Genre: Drama
  Instruktør: Michael Herbig
  Skuespillere: David Kross, Friedrich Mücke, Karoline Schuch
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 7. november
 • Plakat for filmen Playmobil

  Playmobil

  Den unge Marla tager på et fantastisk eventyr, da hendes lillebror Charlie på forunderlig vis forsvinder ind i en magisk, animeret PLAYMOBIL®-verden.
  I sin søgen efter Charlie besøger Marla spændende, nye verdener og får nye, mærkværdige og heroiske venner. Marla møder blandt andet pølsemanden Del med forrygende talegaver, den karismatiske, hemmelige agent Rex Dasher, en hjertevarm og excentrisk robot og en ekstravagant, god fe samt mange flere.
  Gennem dette hæsblæsende eventyr lærer Marla og Charlie, at man kan opnå alt, hvis bare man tror på sig selv!

  Premiere 14. november
 • Plakat for filmen Le Mans '66

  Le Mans '66

  Oscarvinderne Matt Damon og Christian Bale har hovedrollerne i LE MANS ’66, som er baseret på den virkelige historie om den visionære, amerikanske bildesigner Caroll Shelby (Damon) og den frygtløse, britiske racerkører Ken Miles (Bale), der sammen tog kampen op mod de fysiske love og deres egne personlige dæmoner for at bygge en revolutionerenderacerbil for Ford. Sammen udfordrede de Enzo Ferraris altdominerende racerbil i 24-timers løbet Le Mans i Frankrig, 1966
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Action, Drama
  Instruktør: James Mangold
  Skuespillere: Matt Damon, Christian Bale, Caitriona Balfe
  Premiere 14. november
 • Plakat for filmen Selvmordsturisten

  Selvmordsturisten

  I SELVMORDSTURISTEN følger vi forsikringsagenten Max. Han elsker sin kone Lærke, men lever med en svulst i hjernen og befinder sig midt i en eksistentiel krise. Han kommer på sporet af det hemmelige afsidesliggende luksus-resort Aurora Hotel, der specialiserer sig i selvmord. Her opdager han en foruroligende sandhed, der får Max til at sætte spørgsmålstegn ved selve livet, døden og hans egen forståelse af virkeligheden.
  SELVMORDSTURISTEN er både en kærlighedshistorie og et psykologisk drama om meningen med livet. Med et øde, nordisk bjerglandskab som kulisse udspilles en hypnotiserende magtkamp om retten til selve livet, forstanden – og kærligheden.
  Kilde: Scanbox

  Instruktør: Jonas Alexander Arnby
  Skuespillere: Nikolaj Coster-Waldau, Tuva Novotny, Sonja Richter, Solbjørg Højfeldt, Jan Bijvoet, Robert Aramayo
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 21. november
 • Plakat for filmen F for får - Fårmageddon

  F for får - Fårmageddon

  Den elskelige uldklump Frode Får bliver kastet ud i et hylesjovt, intergalaktisk eventyr da LU-LA, en gæst fra det ydre rum, nødlander nær gården.
  Det lille, nuttede rumvæsen vil gerne hjem igen. Hele fåreflokken falder for LU-LAs magiske evner, drilagtighed og galaktisk store bøvser, så Frode Får beslutter sig for at hjælpe sin nye ven i nøden. De ved imidlertid ikke, at Agent Rød er på sporet af dem. Hun jagter rumvæsner for at bevise, at der findes liv i rummet. Mon Frode Får og flokken er i stand til at få LU-LA hjem uden at det ender i total Fårmageddon?
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Animation, Komedie
  Instruktør: Will Becher, Richard Phelan
  Premiere 28. november

December måned

 • Plakat for filmen Jumanji: The Next Level

  Jumanji: The Next Level


  Genre: Action, Adventure, Komedie
  Instruktør: Jake Kasdan
  Skuespillere: Jack Black, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, Madison Iseman
  Premiere 5. december
 • Plakat for filmen Knives out - Var det mord

  Knives out - Var det mord

  ET MORDMYSTERIE, SOM DU ALDRIG HAR SET DET FØR! Morgenen efter sin 85-års fødselsdag bliver den kendte krimiforfatter Harlan Thrombey fundet død. Under mistænkelige omstændigheder bliver den nysgerrige og selvsikre privatdetektiv Benoit Blanc hyret til at undersøge sagen. Blancs opklaring bringer ham i nærkontakt med både Harlans dysfunktionelle familie og hans hengivne stab, og han må arbejde sig gennem et spind af falske spor og løgne for at finde frem til sandheden om Harlans død. Den prisvindende instruktør Rian Johnson (’Brick’, ’Looper’, ’Star Wars: The Last Jedi’) hylder med ’Knives Out – Var Det Mord?’ den legendariske krimiforfatter Agatha Christie i et sjovt, moderne mordmysterie, hvor alle er mistænkt! Det stjernespækkede cast består af Daniel Craig, Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford og Jaeden Martell.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama, Krimi
  Instruktør: Rian Johnson
  Skuespillere: Daniel Craig, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Christopher Plummer, Michael Shannon
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 5. december
 • Plakat for filmen Star Wars: The Rise of Skywalker

  Star Wars: The Rise of Skywalker

  Lucasfilm og instruktør J.J. Abrams går atter sammen om at føre publikum ud på en episk rejse til en fjern, fjern galakse med Star Wars: The Rise of Skywalker, den storslåede afslutning på den skelsættende Skywalker-saga, hvor nye legender vil blive født, og frihedskampens endelig slag står for døren.
  I filmens bærende roller ses Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong'o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran og Billy Dee Williams.

  Genre: Action, Adventure, Fantasi
  Instruktør: J.J. Abrams
  Skuespillere: Oscar Isaac, Daisy Ridley, Billie Lourd
  Premiere 19. december
 • Plakat for filmen Frost 2 - Med dansk tale

  Frost 2 - Med dansk tale

  Hvorfor blev Elsa født med magiske kræfter? Svaret drager hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven tager hun ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ”Frost” frygtede Elsa, at hendes kræfter var for farlige for verden. I ”Frost 2” må hun håbe, at de kan redde den. Det Oscarvindende team – instruktørerne Jennifer Lee og Chris Buck, produceren Peter Del Vecho og sangskriverne Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez – og med stemmeskuespillerne Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff og Josh Gad står bag ”Frost 2”, som har dansk premiere den 25. december.

  Genre: Animation, Komedie
  Instruktør: Chris Buck, Jennifer Lee
  Premiere 25. december

Januar måned

 • Plakat for filmen De forbandede år

  De forbandede år

  Karl Skov (Jesper Christensen) er succesfuld ejer af en stor elektronikfabrik. Han har en kone, Eva (Bodil Jørgensen) og fem børn. De lever et privilegeret overklasseliv på Strandvejen nord for København, da nazisterne besætter Danmark i april 1940. Karl kæmper for at videreføre produktionen på fabrikken, men for at beskytte sin familie og ansatte begynder han modstræbende at producere til det tyske marked. Nu starter et kontroversielt samarbejde med besættelsesmagten, som medfører smertelige brud i familien. Filmen er med i Biografklub Danmark og er skrevet og instrueret af Anders Refn.
  Kilde: Scanbox

  Instruktør: Anders Refn
  Skuespillere: Tommy Kenter, Bodil Jørgensen, Jesper Christensen, Jesper Lohman, Pernille Højmark, Mads Reuther, Gustav Giese, Lue Støvelbæk, Sara Viktoria Bjerregaard, Sylvester Byder
  Premiere 9. januar
 • Plakat for filmen Jojo rabbit

  Jojo rabbit

  JOJO RABBIT er instruktør Taika Waititis (Thor: Ragnarok (2017) og The Hunt for the Wilderpeople (2016)) anti-hads satire, der med 2. Verdenskrig som bagtæppe følger den unge, ensomme tyske dreng Jojo (Roman Griffin Davis), hvis verdenssyn bliver vendt på hovedet, da han opdager at hans mor (Scarlett Johansson) skjuler en ung, jødisk pige (Thomasin McKenzie) på loftet. Kun med hjælp fra sin idiotiske fantasiven, Adolf Hitler (Taika Waititi), må Jojo konfrontere sin egen blinde nationalisme.
  Kilde: Nordisk Film

  Premiere 16. januar
 • Plakat for filmen Klovn the Final

  Klovn the Final


  Genre: Komedie
  Instruktør: Mikkel Nørgaard
  Skuespillere: Frank Hvam , Casper Christensen
  Premiere 30. januar