Kommende film

August måned

 • Plakat for filmen Toy Story 4 - Med dansk tale

  Toy Story 4 - Med dansk tale

  Woody har altid følt sig sikker på, hvad hans plads i verden var, og at hans formål er at tage sig af sit barn, om det så er Anders eller Bolette. Så da Bolettes nye, hjemmelavede stykke legetøj, Gafli, erklærer, at han er “skrald” og ikke legetøj, påtager Woody sig ansvaret for at vise Gafli, hvorfor han bør stå ved, at han er et stykke legetøj. Men da Bolette tager hele gruppen med på familieferie i en autocamper, bliver Woody ført ud på en uventet omvej, hvor han blandt andet genforenes med sin gamle, forsvundne ven Bodil . Efter flere år på egen hånd står Bodils eventyrlyst og omrejsende liv i skarp kontrast til hendes skrøbelige porcelænsydre. Woody og Bodil indser, at de ser meget forskelligt på, hvad livet som legetøj bør rumme, men det viser sig hurtigt at være den mindste af deres bekymringer.
  Instrueret af Josh Cooley (“Riley’s First Date”), og produceret af Jonas Rivera (“Inderst inde,” “Up”) og Mark Nielsen (associate producer på “Inderst inde”).

  Genre: Animation
  Censur: Tilladt for alle
  Premiere 29. august
 • Plakat for filmen Ser du månen, Daniel

  Ser du månen, Daniel

  SER DU MÅNEN, DANIEL er baseret på Puk Damsgårds bestseller og er historien om en af de mest spektakulære kidnapningssager i nyere tid. Hovedpersonen er den unge danske freelancefotograf Daniel Rye, der sad 398 dage som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien sammen med flere andre udlændinge, bl.a. den amerikanske journalist James Foley. I filmen følger vi Daniels kamp for overlevelse i fangenskab, hans venskab med James og hvordan hans familie hjemme i Danmark håndterer frygten for, at deres søn aldrig kommer hjem. Midt i krisen står den danske gidselforhandler Arthur, der får en afgørende rolle i befrielsen af Daniel.
  Kilde: Nordisk film

  Instruktør: Anders W. Berthelsen, Niels Arden Oplev
  Skuespillere: Anders W. Berthelsen, Sara Hjort, Toby Kebbell, Esben Smed, Charlie Carrick, Sofie Torp
  Censur: -
  Premiere 29. august

September måned

 • Plakat for filmen Smerte og ære

  Smerte og ære

  Pedro Almodóvar er tilbage med endnu et mesterværk, der kombinerer humor med alvor og en unik farveskala, som kun han kan. Filminstruktøren Salvador Mallo spillet af Antonio Banderas, som modtog skuespilprisen i Cannes, har nydt stor succes i livet og nu skal hans nyrestaurerede hovedværk have repremiere. Samtidig plages han af diverse lidelser og endnu mere af følelsen af tomhed. Hvad betyder en flot karriere i forhold til resten af livet og hvorfor skal man underkaste sig prætentiøse interviews og trættende smigrer? I jagten på livets mening drømmer Salvador sig tilbage til barndommen, fattig på penge men rig på kærlighed fra hans viljestærke mor (Penélope Cruz). Han mindes drengeårenes narrestreger og det første strejf af seksuelt begær. ’Smerte og ære’ er en visuel og følelsesladet fest for Almodóvars mange fans. Det er filmen, som han i flere årtier har ønsket at lave, og som måske handler om ham selv.
  kilde: Scanbox

  Genre: Drama
  Instruktør: Pedro Almodóvar
  Skuespillere: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Julieta Serrano
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 5. september
 • Plakat for filmen IT del 2

  IT del 2

  Klovnen Pennywise er tilbage for at terrorisere byen, Derry, 27 år efter, at de syv venner fra Taberklubben bekæmpede ham. Nu er børn igen begyndt at forsvinde i byen. Mike samler derfor klubben, der ellers for længst er gået hvert til sit. Skadet af fortidens traumatiserende oplevelser, må de nu hver især stå ansigt til ansigt med deres værste frygt for én gang for alle at tilintetgøre Pennywise – der er endnu mere dødbringende end nogensinde før.
  Kilde: Filmcompagniet

  Instruktør: Andy Muschietti
  Skuespillere: Jessica Chastain, Bill Skarsgård, Sophia Lillis
  Premiere 5. september
 • Plakat for filmen Ready or Not

  Ready or Not

  I READY OR NOT følger vi en ung brud (Samara Weaving) der møder sin nye mands (Mark O’Brien) rige, excentriske familie (Adam Brody, Henry Czerny, Andie MacDowell).
  Et møde, præget af livslange traditioner, der hurtigt udvikler sig til et livsfarligt spil, hvor alle kæmper for egen overlevelse!

  Genre: Horror, Thriller
  Instruktør: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
  Skuespillere: Adam Brody, Andie MacDowell, Samara Weaving, Mark O’Brien, Henry Czerny, Nicky Guadagni, Melanie Scrofano, Kristian Bruun, Elyse Levesque, John Rafston
  Premiere 12. september
 • Plakat for filmen Ad Astra

  Ad Astra

  Astronauten, Roy McBride (Brad Pitt), rejser til det yderste af solsystemet på en mission for at finde sin forsvundne far (Tommy Lee Jones) og løse et mysterium, der truer selve Jordens overlevelse. Hans rejse vil afsløre hemmeligheder, som udfordrer menneskets eksistens og vores plads i kosmos. Fra instruktør James Gray (We Own the Night, The Lost City of Z) kommer AD ASTRA med Bratt Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga og Donald Sutherland.

  Genre: Adventure, Drama
  Instruktør: James Gray
  Skuespillere: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Liv Tyler
  Premiere 19. september
 • Plakat for filmen Krigsfotografen

  Krigsfotografen

  Jan Grarup lever et liv i undtagelsestilstand: ude i verden er han, som krigsfotograf, i evig krydsild, hjemme i København er han far til fire - og står pludselig alene med forældreansvaret, da hans ekskone bliver alvorlig syg af kræft.

  Arbejdet i Mosuls urbane krigszone, hvor Grarup følger de irakiske styrkers fremmarch mod Islamisk Stat, skal balanceres med livet som far og alene-forsørger, og han skal genopbygge tillid og intimitet med sine børn efter mange års flygtig tilstedeværelse. Grarup ønsker fortsat at være verdens bedste krigsfotograf. Men hvordan hænger vejsidebomber og snigskytter sammen med at have ansvar for fire børn? Og være en almindelig familie? Krigsfotografen er et psykologisk portræt af et menneske, der i 25 år har dokumenteret krigens grusomhed.

  Instruktør: Boris B. Bertram
  Premiere 19. september
 • Plakat for filmen Mugge & Vejfesten

  Mugge & Vejfesten

  MUGGE & VEJFESTEN er en komedie om Mugge, verdens lykkeligste dreng. Han bor sammen med sine forældre på en idyllisk og helt almindelig dansk villavej befolket med skæve typer som opfinderen Henrik Skovlykke, femlingerne Allan, Allan, Allan, Allan og Allan, kattedamerne Tove og Karen, et par nonner, der altid går rundt på stylter og ikke mindst Weirdoen fra Nakskov. Mugges lykke slutter brat, da den glade knægt opdager, at hans mor er blevet forelsket i den uimodståelige crossfit-træner Pierre og nu forlader Mugge og hans far. Det kan Mugge overhovedet ikke acceptere. Han beslutter sig for at gøre alt hvad han kan, for at bringe sine forældre sammen igen - og det skal foregå ved den store årlige vejfest. Så sker det, der bare ikke må ske: vejfesten aflyses. Alt håb synes ude, men Mugge kan ikke holdes nede, og sammen med sin veninde Sofia lægger han en plan...

  Genre: Animation, Familiefilm
  Instruktør: Mikael Wulff, Anders Morgenthaler, Mikkel Okholm
  Skuespillere: Jan Gintberg, Lars Hjortshøj, Iben Hjejle, Jens Jacob Tychsen, Martin Brygmann, Mick Øgendahl, Mikael Wulff, Anders Morgenthaler, Mia Lyhne, Nikolaj Kopernikus, Stephania Potalivo, Sofie Linde, Stine Schrøder Jensen
  Premiere 19. september
 • Plakat for filmen Downton Abbey

  Downton Abbey

  Året er 1927, og vi er tilbage hos slægten Crawley og deres tjenestefolk på Downton Abbey.
  Alle forbereder sig på royalt besøg, og bølgerne går højt i bestræbelserne på at imødekomme denne begivenhed.
  Indbyrdes kæmper både herskab og tjenestefolk med såvel store som små problemer,
  men også kærlighed og nye venskaber opstår i kølvandet på de kongelige gæsters ankomst.
  Kilde: UIP

  Genre: Drama
  Instruktør: Michael Engler
  Skuespillere: Imelda Staunton, Jim Carter, Matthew Goode, Maggie Smith, Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Tuppence Middleton
  Censur: Tilladt for alle
  Premiere 26. september

Oktober måned

 • Plakat for filmen Gooseboy

  Gooseboy

  I ”Gooseboy” møder vi drengen Viggo, der lever og ånder for spilverdenen. En dag ændres hans liv dog brat, da en gås crash-lander på altanen, og det ovenikøbet viser sig, at gåsen kan tale! Gåsen er desperat for at indhente sin flok, men har brækket vingen, så Viggo må træde i karakter og hjælpe sin nye ven. Sammen kommer de på en forunderlig, fantastisk og farverig rejse, der viser sig være langt mere krævende end Viggo nogensinde havde kunne forestille sig!

  Et forrygende eventyr af Wikke & Rasmussen med Thomas Refslund Ravn, Frida Luna Roswall Mattson, Szhirley, Søren Malling, Rasmus Bjerg, Ulrich Thomsen, Nicolas Bro, Marie Dalsgaard, Caroline Henderson, Dario Campeotto, Pharfar, Chapper, Klumben samt naturligvis Wikke og Rasmussen m.fl.

  Instruktør: Michael Wikke, Steen Rasmussen
  Skuespillere: Nicolas Bro, Ulrich Thomsen, Søren Malling
  Premiere 3. oktober
 • Plakat for filmen Jagtsæson

  Jagtsæson

  Den nyligt fraskilte singlemor Eva (Mille Dinesen) tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene (Lærke Winther) for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise. Med på turen er også Isabella (Stephania Potalivo), den nye unge kæreste til Evas eksmand, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene. Det bliver en tur, der får det absolut værste frem i pigerne, og venskabet bliver sat på en voldsom prøve gennem bl.a. en uheldig omgang Brazilian waxing og en mislykket fasanjagt. Spørgsmålet er, om Eva kan klinke skårene med Marlene, sikre et anstændigt forhold til Isabella og redde sin søns fødselsdag.
  JAGTSÆSON er en varm, skør og humørfyldt dansk komedie, der kommer ind under huden på sine sjove, skrøbelige og alt-for-meget karakterer. Publikum kan se frem til at krumme tæer, mens de tre kvinder gennemlever alt fra veninde-jalousi over fertilitetsbehandling, nye familiekonstellationer og lurende midtvejskriser

  Instruktør: Tilde Harkamp
  Skuespillere: Tommy Kenter, MILLE DINESEN, Jon Lange, Lærke Winther, Kristian Halken, Rasmus Botoft, Lars Ranthe, Stephania Potalivo, Martin Bo Lindsten, Bertil Karlshøj Smith , Asger Reher
  Premiere 3. oktober
 • Plakat for filmen Joker

  Joker


  Genre: Drama, Krimi, Thriller
  Instruktør: Todd Phillips
  Skuespillere: Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Zazie Beetz
  Premiere 3. oktober
 • Plakat for filmen Valhalla

  Valhalla

  Vikingebørnene Røskva og Tjalfe tager på en stormfuld rejse fra Midgård til Valhalla med guderne Thor og Loke. Livet i Valhalla viser sig dog at være truet af den frygtede Fenrisulv og Jætterne. Side om side med guderne må de to menneskebørn kæmpe for at bevare Valhalla og redde verden fra Ragnarok.
  Kilde: Nordisk Film

  Instruktør: Fenar Ahmad
  Skuespillere: Stine Fischer Christensen, Roland Møller, Andreas Jessen, Ali Sivandi, Dulfi Al-Jabouri, Jacob Lohmann
  Premiere 10. oktober
 • Plakat for filmen Gemini Man

  Gemini Man

  Gemini Man er en nyskabende action-thriller med Will Smith som snigmorderen Henry Brogan, der selv bliver målet for en mystisk, ung agent, som ved præcis, hvad han vil gøre, før han gør det. Filmen er instrueret af den Oscar®-vinderen filmskaber Ang Lee og produceret af Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg og Don Granger. I øvrige roller ses Elizabeth Winstead, Clive Owen og Benedict Wong.
  Kilde: UIP

  Premiere 10. oktober
 • Plakat for filmen Blinded by the Light

  Blinded by the Light

  ’Blinded by the Light’ foregår i 1987 i Storbritannien, et land der til trods for sine problemer, formår at holde livet i gang med stort hår og farverigt tøj. Midt i tidens oprør omkring race og økonomi skriver Javed, en britisk teenager med pakistansk baggrund, poesi som et middel til at flygte fra byens intolerance og sin traditionelle fars stærke holdninger. Men da en klassekammerat introducerer ham for musikken af ”The Boss”, giver sangene ham mod til at snakke med pigen, han er vild med – og med kassettebåndet i sin walkman, kan han nu endelig finde de helt rigtige ord. Filmen er en sprudlende coming-of-age historie om en teenager, der lærer at leve livet, forstå sin familie og finde sin egen stemme gennem Bruce Springsteens musik og tekster.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Gurinder Chadha
  Skuespillere: Kulvinder Ghir, Viveik Kalra, Meera Ganatra, Aaron Phagura, Dean-Charles Chapman
  Premiere 17. oktober
 • Plakat for filmen Maleficent: Mistress of Evil

  Maleficent: Mistress of Evil


  Instruktør: Joachim Rønning
  Skuespillere: Angelina Jolie, Chiwetel Ejiofor, Harris Dickinson
  Premiere 17. oktober
 • Plakat for filmen Judy

  Judy

  Præcis 50 år efter at sanglegenden Judy Garlands alt for tidlige død, portrætteres og synges hun af Oscarvinder Renée Zellweger i en pragtpræstation.
  Året er 1968, og Judy forbereder sig til et show i London. Hun charmerer musikere, venner, fans og sin kommende femte ægtemand, Mickey, men skrøbeligheden indeni er ved at slå revner i den pæne facade. Filmen udspiller sig, da sangikonet er 46 år og allerede har levet et turbulent liv. Ingen aner, at det hele er forbi om få måneder og at Judys allersidste koncert bliver i Falconer Centret i København. JUDY er baseret på Peter Quilters teaterstykke, End of the Rainbow.

  Kilde: Scanbox

  Instruktør: Rupert Goold
  Skuespillere: Michael Gambon, Renée Zellweger, Rufus Sewell, Finn Wittrock, Jessie Buckley
  Premiere 24. oktober
 • Plakat for filmen Kollision

  Kollision

  Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil spiller i KOLLISION hovedrollerne, Leo og Olivia der pludseligt slynges ud i en krise. Under tragiske omstændigheder bliver deres niårige datter Liv kastebold mellem sin mor og far. Filmen er et bevægende drama, der udforsker en familie i opløsning og de beslutninger forældre træffer i forsøget på at finde mening og håb, når alt ramler. Filmen er inspireret af virkelige hændelser.

  Genre: Drama
  Instruktør: Mehdi Avaz
  Skuespillere: Tommy Kenter, Bodil Jørgensen, Henning Jensen, Nikolaj Lie Kaas, Cecilie Stenspil
  Premiere 31. oktober
 • Plakat for filmen Terminator: Dark Fate

  Terminator: Dark Fate

  Arnold Schwarzenegger (“T-800”) og Linda Hamilton (“Sarah Connor”) er tilbage i deres ikoniske roller, i den nye TERMINATOR: DARK FATE. Filmen er instrueret af Tim Miller (Deadpool) og er produceret af James Cameron og David Ellison. Som efterfølgeren til Terminator 2: Judgment Day, er Terminator: Dark Fate et stjernespækket actionbrag med skuespillere som Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna and Diego Boneta.
  Kilde: Nordisk Film

  Instruktør: Tim Miller
  Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Linda Hamilton, Brett Azar
  Premiere 31. oktober

November måned

 • Plakat for filmen Doctor Sleep

  Doctor Sleep


  Genre: Gyser
  Instruktør: Mike Flanagan
  Skuespillere: Ewan McGregor, Rebecca Ferguson
  Premiere 7. november