Kommende film

Februar måned

 • Plakat for filmen If Beale Street Could Talk

  If Beale Street Could Talk

  IF BEALE STREET COULD TALK anses af flere medier for at være en frontrunner til en Oscar-nominering i kategorien “Bedste film” når den prestigefyldte pris uddeles i slutningen af februar!

  Filmen handler om den nyforlovede og gravide Tish der ender i et kapløb med tiden, da hendes kommende mand Alonzo bliver falsk anklaget og pludselig står til at ryge i fængslet. Tish forsøger desperat at få ham ud, inden hun skal føde deres barn.

  Filmen er baseret på novellen as samme navn der er skrevet af den anerkendte forfatter James Baldwin, der sidste år også var aktuel i den Oscar-nominerede film I AM NOT YOUR NEGRO.

  Filmen er instrueret af Barry Jenkins, som i 2017 vandt en Oscar for filmen “Moonlight” der også endte med at vinde en Oscar for “Bedste film”.

  Genre: Drama, Krimi, Romance
  Instruktør: Barry Jenkins
  Skuespillere: Regina King, Stephan James, KiKi Layne
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 20. februar
 • Plakat for filmen Vilde Rolf 2 - Med dansk tale

  Vilde Rolf 2 - Med dansk tale

  I ”Vilde Rolf smadrer internettet”/”Ralph Breaks the Internet” må videospilskurken Rolf/Ralph (stemme af John C. Reilly / Nikolaj Steen) og hans bedste ven, Vanilje von Schlick/Vanellope von Schweetz (stemme af Sarah Silverman / Christiane Schaumburg-Müller), forlade de trygge rammer i Litwaks spilarkade i et forsøg på at redde hendes spil, Sukkerchok/Sugar Rush. Deres søgen fører dem ud på det store, uopdagede internet, hvor de må søge hjælp hos internettets beboere for at finde vej. De får en virtuel hånd af Yesss (stemme af Taraji P. Henson / Iben Hjejle), chefalgoritme og drivkraften hos det trendskabende videosite BuzzzTube, og Shank (stemme af Gal Gadot / Sofie Torp), en hårdkogt racerkører fra et brutalt bilspil kaldet Slaughter Race, et sted, som Vanilje/Vanellope falder pladask for – så nu er Rolf/Ralph bange for at miste den eneste ven, han nogensinde har haft.

  Genre: Animation
  Instruktør: Rich Moore
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 21. februar
 • Plakat for filmen Green Book

  Green Book

  GREEN BOOK er baseret på en virkelig historie om et livslangt venskab og er et lunt feel good drama med masser af humor.

  Da den italiensk-amerikanske udsmider Frank Anthony Vallelonga, også kendt som Tony Lip (Viggo Mortensen), bliver hyret som chauffør og bodyguard for den sorte klavervirtuos Dr. Don Shirley (Mahershala Ali), der skal på en koncertturné fra New York til Sydstaterne, må de gøre brug af en Green Book – en rejseguide og vejledning i hvilke restauranter og hoteller, der tager imod afroamerikanske borgere i 60’ernes USA – for at sikre at Shirley ikke nægtes servering, ydmyges eller trues på livet.

  Sat i 60’ernes USA, præget af racisme og borgerrettighedsbevægelsen, bliver Tony og Don konfronteret med racehad og deres egne fordomme og får øjnene op for alt det, de har til fælles. Det, der starter som en to måneder lang turné, præget af nødvendighed, fører til etableringen af et smukt, livslangt venskab.

  Genre: Drama
  Instruktør: Peter Farrelly
  Skuespillere: Viggo Mortensen, Linda Cardellini, Mahershala Ali
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 21. februar
 • Plakat for filmen Pjuske flyver fra reden

  Pjuske flyver fra reden

  Vinteren står for døren, og det er tid for Pjuskes og hans familie at trække sydpå. Men den lille PJUSKE forhindres i at flyve med sin familie og han efterlades helt mutters alene på Island.
  Han beslutter sig for at krydse øen i håb om at nå den mystiske dal, han har hørt sin familie snakke om. Paradisdalen - en dal, hvor det aldrig bliver vinter.

  På sin rejse lurer mange farer, men han bliver også gode venner med den halvskøre kæmpefugl, GIRON, som har fået sine vinger stækket af den onde rovfugl, DYSTER.

  Sammen udgør det skæve makkerpar et stærkt værn mod vinterens farer i deres fælles færd mod Paradisdalen og mod Pjuskes genforening med sin familie.
  Kilde: Angel film

  Genre: Animation
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 28. februar

Marts måned

 • Plakat for filmen On the Basis of Sex

  On the Basis of Sex

  Juristen Ruth Bader Ginsburg kæmper for ligestilling mellem kønnene i USA ved at føre en retssag for en mand, som bliver diskrimineret af loven p.g.a. hans køn.

  Genre: Biografi, Drama
  Instruktør: Mimi Leder
  Skuespillere: Justin Theroux, Felicity Jones, Armie Hammer
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 7. marts
 • Plakat for filmen Selvhenter

  Selvhenter

  Det umage brødrepar, Emil og Magnus, rejser til Spanien for at hente liget af deres fordrukne og nu afdøde far hjem. Hvad, Emil ikke ved, er, at Magnus kun er taget med for at få fat i faderens værdifulde Rolex ur, så han kan redde sin blødende økonomi. Men transporten af en død far viser sig at ville koste over 70.000 kr. Magnus overtaler derfor en modvillig Emil til at stikke af med faren skjult i en tagboks på toppen af en alt for lille lejebil. Snart er de to på vild flugt fra politiet og fars sidste rejse får også mange andre lig i lasten til at vælte ud mellem de to brødre!
  Kilde: Filmcompagniet

  Instruktør: Magnus Millang
  Premiere 7. marts
 • Plakat for filmen Britt-Marie var her

  Britt-Marie var her

  Da 63 årige Britt-Marie forlader sin mand efter 40 års ægteskab, bliver hun tvunget til at tage sit liv op til revision – gøre op med gamle vaner for at møde den nye verden. Britt-Marie havner helt tilfældigt i den lille flække Borg, hvor livet nærmest står stille for byens få indbyggere. Men – der er nogen, der på trods, drømmer stort i Borg og puster liv i Britt-Maries nyvundne tro på livet og fremtiden. Måske er det aldrig for sent at starte med at leve livet? Måske kan hun mod alle odds falde til og gøre en forskel? ”Britt-Marie var her” er en skøn perle om nye begyndelser af forfatteren bag succesromanen ”En mand der hedder Ove”. Svenske Tuva Novotny har instrueret, mens Pernilla August spiller Britt-Marie.
  Kilde: Filmcompagniet

  Instruktør: Tuva Novotny
  Skuespillere: Pernilla August, Peter Haber, Anders Mossling
  Premiere 14. marts
 • Plakat for filmen Hacker

  Hacker

  Benjamin er 13 år og en dygtig hacker. Han bor på et bosted, fordi han mistede sin mor, da han var syv år, og aldrig har kendt sin far. En dag opsøger to mænd fra Forsvarets Efterretningstjeneste Benjamin, fordi de har spottet en kvinde på en overvågningsvideo, som de mener, kan være hans mor. Efter chokket har lagt sig, beslutter Benjamin sig for at starte sin egen hemmelige undersøgelse af, hvad der er sket med hans mor. Han får hjælp af Savannah, der også bor på bostedet, og de finder hurtigt ud af, at Benjamins mor ikke har været den, han troede, hun var, og at hun har været del af en hemmeligstemplet mission.
  Da de hacker Forsvarets Efterretningstjeneste, opdager de, at Benjamin er en langt vigtigere brik i spillet om hans mors forsvinden, end han troede…

  Genre: Drama, Familiefilm
  Instruktør: Poul Berg
  Skuespillere: Signe Egholm Olsen, Esben Dalgaard, Rumle Kærså, Josephine Chavarria Højbjerg
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 28. marts
 • Plakat for filmen Dronningen

  Dronningen

  Anne (Trine Dyrholm) regerer med stor myndighed i sit eget liv. Hun er succesfuld og kompromisløs i sit virke som advokat og lykkelig gift med lægen Peter (Magnus Krepper), med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, Gustav, sætter hun alt over styr. DRONNINGEN er en fortælling om begærets pris og løgnes magt og er et portræt af et menneske, der drages mod et valg med uoverskuelige konsekvenser.
  kilde: Danske Biografer

  Genre: Drama
  Instruktør: May el-Toukhy
  Skuespillere: Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Gustav Lindh, Liv Esmår Dannemann
  Premiere 28. marts
 • Plakat for filmen Dumbo med dansk tale

  Dumbo med dansk tale

  Fra Disney og visionær direktør Tim Burton udvider det helt nye store live-action eventyr "Dumbo" på den klassiske historie, hvor forskelle fejres, familien er elsket og drømme opfyldes. Cirkus ejeren Max Medici (Danny DeVito) ansætter den tidligere stjerne Holt Farrier (Colin Farrell) og hans børn Milly (Nico Parker) og Joe (Finley Hobbins) til at tage sig af en nyfødt elefant, hvis overdrevne ører gør ham til grin i et cirkus der allerede kæmper med problemer. Men da de opdager, at Dumbo kan flyve, gør cirkus et utroligt comeback, der tiltrækker opmærksomhed fra den veltalende iværksætter V.A. Vandevere (Michael Keaton), der rekrutterer den skønne lille elefant til sit nyeste, mere end livlige underholdnings sted, Dreamland. Dumbo svæver til nye højder sammen med en charmerende og spektakulær luftakrobat, Colette Marchant (Eva Green), indtil Holt lærer at under sin skinnende overflade er Dreamland fuld af mørke hemmeligheder.
  Kilde: Disney

  Instruktør: Tim Burton
  Premiere 28. marts

April måned

 • Plakat for filmen Danmarks sønner

  Danmarks sønner

  Vi nærmer os årsdagen for et stort bombeangreb i København. De yderste fløje er blevet dominerende. Radikaliseringen rundt omkring i landet er taget til. Det næste folketingsvalg står for døren, og den stærkt nationalistiske politiker Martin Nordahl fra det nystiftede parti National Bevægelsen spås en historisk jordskredssejr, der kan sikre ham statsministerposten. Den 19-årige Zakaria bevæger sig langsomt, men sikkert ud på et radikalt og farligt spor, der kan koste ham og hans familie alt. På sin vej møder han Ali, der kæmper sine egne kampe og bærer på en livsfarlig hemmelighed. Mens der tælles ned til det vigtigste valg i Danmark i nyere tid, tvinges Zakaria og Ali frem mod en afgørende beslutning, der vil få konsekvenser for alle…
  Kilde: Nordisk film

  Premiere 11. april