Forside

Dagens program i TrommenSe kommende dages program »

 • Plakat for filmen LEGO Filmen 2 - Med dansk tale

  LEGO Filmen 2

  14:00 - TROMMEN Tribune
  Med dansk tale

  Endelig kommer den længe ventede efterfølger til LEGO Filmen: Et klodset eventyr (2014), der startede filmserien. Vi vender tilbage til Klodsby og dens indbyggere, der endnu en gang må stå sammen for at redde deres elskede by. Der er gået fem år siden alting gik amok og nu må borgerne endnu en gang kæmpe mod en ny trussel; en LEGO DUPLO® invasion fra det ydre rum, der smadrer alt på deres vej, hurtigere end borgerne kan nå at genopbygge. Kampen for at overvinde invasionen og genoprette freden i LEGO-universet, betyder en magisk rejse for Emmet, Lucy, Batman og deres venner fra fjerntliggende, uudforskede verdener og en fantastisk galakse, hvor alting er som i en musical. Det kommer til at kræve alt deres mod, kreativitet og Mesterbygger evner, før de kan genoprette freden og vise universet, hvor super specielle de er og hvor meget deres mod har udviklet sig.

  Længde: 1:46
  Instruktør: Mike Mitchell
  Skuespillere: Timm Vladimir, Alexandre Willaume, Lise Baastrup, Shzirley
  Censur: Tilladt for alle
 • Plakat for filmen Skammerens datter 2 - slangens gave

  Skammerens datter 2

  14:15 - lilletrommen
  slangens gave

  I SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE lever Dina, familien og fyrstesønnen Nico på flugt fra Drakan, som er ved at indtage Højlandet. Davin og Nico tages til fange, og Dina må ud på en farefuld færd med sin ukendte far Sezuan for at befri dem. Sezuan har slangens magiske evner og kan skabe illusioner. Alt i mens Dina må opbygge en relation til

  den mand, som hendes mor siger, at hun ikke kan stole på, opdager hun, at hun også har sin fars evner… SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE er næste filmatisering af bøgerne om Lene Kaaberbøls enestående fantasy-univers og er et hæsblæsende eventyr om det gode mod det onde i en verden befolket af drager, søslanger og magi. Filmen er primært baseret på universet og handlingen i tredje Skammerens Datter-bog Slangens Gave, men der er også inkluderet elementer fra bog nr. 2 Skammertegnet.

  kilde: Nordisk Film

  Længde: 1:43
  Instruktør: Ask Hasselbalch
  Skuespillere: Nicolas Bro, Dejan Cukic, Søren Malling, Allan Hyde, Jakob Oftebro, Rebecca Emilie Sattrup
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
 • Plakat for filmen Før frosten

  Før frosten

  16:45 - lilletrommen

  Jesper Christensen og Clara Rosager i nyt historisk drama om vor egen fortid.
  Der hersker trange kår på landet i det 19. århundrede. Med endnu en hård vinter forude står bonden Jens (Jesper Christensen) over for et ubærligt valg. Hvis familien skal overleve vinteren, tvinges han til at indgå en pagt med storbonden på den nærliggende gård og gifte sin datter Signe (Clara Rosager) bort. Det kaster familien ud i splittelse, hemmeligheder og mord.
  Spørgsmålet er, hvor meget Jens vil ofre for at redde sine børn.

  Længde: 1:44
  Instruktør: Michael Noer
  Skuespillere: Jesper Christensen, Magnus Krepper, Ghita Nørby, Clara Rosager
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
 • Plakat for filmen Mødregruppen

  Mødregruppen

  17:00 - TROMMEN Tribune

  I Hong Kong lever den nybagte mor Line det vilde jetsetliv sammen med manden Bjørn, som er direktør for familiens internationale virksomhed. Da Line opdager, at Bjørn har en affære med deres filippinske barnepige, rejser hun i raseri til det sidste sted hendes mand vil lede - hendes sydfynske hjemby. Hvad der blot skal være et kortvarigt ophold, bliver en længere rejse hjem til rødderne, den indebrændte keramikerkusine Maja og mødet med en sprudlende mødregruppe. Bjørn lukker for alle Lines midler og truer med at tage sønnen fra hende. Line står til at miste alt, og samtidig rammer hverdagens praktiske udfordringer og fordommene om livet i provinsen. Sammen med mødregruppen og den fortørnede kusine, tager Line kampen op mod grød, gylp, gæld og trusler fra en magtfuld ægtemand.
  Kilde: Nordisk Film

  Længde: 1:39
  Instruktør: Charlotte Sachs Bostrup
  Skuespillere: Anders W. Berthelsen, Lærke Winther, Marijana Jankovic, Martin Buch, Danica Curcic, Julie Agnete Vang Christensen
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
 • Plakat for filmen Destroyer

  Destroyer

  19:45 - lilletrommen

  ”Intet som Nicole Kidman har gjort gennem sin karriere, kan forberede dig på hendes præstation i ’Destroyer’. Kidman forsvinder ind i et helt nyt hylster og omrokerer sit indre for at åbenbare sin karakters barske hemmelighed”, skriver Variety’s Peter Debruge i sin anmeldelse af ”Destroyer”.
  Nicole Kidman spiller LADP-efterforskeren, Erin Bell, der som ung betjent har været undercoveragent hos en kriminel bande i den californiske ørken med en tragisk udgang som resultat. Da bandens leder efter mange år dukker op igen, er Erin tvunget til at opsøge de tilbageværende medlemmer og genopdage sin fortid for én gang for alle at se de dæmoner i øjnene, der ødelagde hendes liv.
  ”Destroyer”er enestående moderne noirfilm: fuldstændig kompromisløs i sin skildring af en martret sjæl med udsigt til hævn og med en aldeles blændende Nicole Kidman, som du med garanti aldrig har set hende før.

  Længde: 2:00
  Instruktør: Karyn Kusama
  Skuespillere: Nicole Kidman, Sebastian Stan, Toby Kebbell, Bradley Whitford
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
 • Plakat for filmen Vice

  Vice

  20:00 - TROMMEN Tribune

  Den Oscarvindende instruktør Adam McKay (”The Big Short”) fortæller nu den vilde men sande historie om verdens mest magtfulde mand. Vicepræsident Dick Cheney (Christian Bale) var de facto præsident, selvom han stod bagved den påvirkelige præsident George W. Bush (Sam Rockwell). ”Vice” er et ukonventionelt og sorthumoristisk kig ind bag den politiske kulisse, hvor vi følger Cheneys rejse til Det Hvide Hus og ser ham både som dedikeret familiemenneske og politisk dukkefører.
  Kilde: Filmcompagniet

  Længde: 2:12
  Instruktør: Adam McKay
  Skuespillere: Christian Bale, Amy Adams, Sam Rockwell, Steve Carrell
  Censur: Tilladt for børn over 15 år