OPERABIO

Oplev flotte operafilm fra de store operahuse i Trommen Bio en gang om måneden.

-  -  -  -  -

Lørdag d. 2. februar 2019:

LA TRAVIATA

Denne udgave af verdens mest opførte opera er fejende flot og med en opsætning, de fleste af os holder af. Denne overdådige produktion er et samarbejde mellem Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Scottish Opera Glasgow og Welsh National Opera Cardiff. Der er intet sparet, heller ikke hvad angår kunstnerne. Optaget i Teatro Real Madrid 2015.

Køb billet her

-  -  -  -  -

Tirsdag d. 5. marts 2019:

ARIADNE PÅ NAXOS

Richard Strauss' opera 'Ariadne auf Naxos' kan her opleves med Daniel Harding i spidsen for Wiener Philharmonikerne og med Emily Magee og Jonas Kaufmann i hovedrollerne. Optaget ved Salzburg Festspiele, 2012.

Billetinfo følger.

-  -  -  -  -

Søndag d. 7. april 2019:

MANON

Legendarisk forestilling, hvor billetprisen var 1.000 euro. Efter hvad kritikken skrev, var MANON opsat af Vincent Paterson og Daniel Barenboim alle pengene værd. Rolando Villazon og Anna Netrebko ikke kun præsterede det ypperste i sang, men også i skuespil. Optaget på Staatsoper Berlin, 2007.

Billetinfo følger.

-  -  -  -  -

Onsdag d. 8. maj 2019:

MACBETH

I denne version styrer instruktøren Christof Loy handlingen i et klassisk tidløst rum med surrealistiske detaljer, der domineres af sort og hvidt og tilføjer den stor dramatisk intensitet. Vi er ikke i tvivl om, at det, der skete dengang, også sker lige nu. Optaget i Gran Teatre del Liceu, 2016.

Billetinfo følger.