Dagens filmprogram

Programmet for i morgen i TrommenSe kommende dages program »

 • Plakat for filmen Ud og stjæle heste

  Ud og stjæle heste

  13:00 - lilletrommen
  Senior Bio

  Per Pettersons bestseller ’Ud og stjæle heste' er fortalt i erindringsglimt og kan være svær at genfortælle, men Hans-Petter Moland får på forundelig vis handlingstrådene til at samle sig. Filmens hovedperson Trond (Stellan Skarsgård) sidder i en hytte langt oppe i Norge og glæder sig nytårsaften, som han skal fejre helt alene. Men så støder han på en nabo, som viser sig at være en mand, han kendte 50 år tilbage. Det var den sommer, hvor Tronds far forberedte sit helt store svigt - og Trond duftede til den kvinde (Danica Curcic), han allerhelst ville være sammen med, men som desværre også var den samme, som faderen ønskede at dele sit liv med.
  Kilde: Camera Film

  Længde: 2:00
  Instruktør: Hans Petter Moland
  Skuespillere: Stellan Skarsgård, Danica Curcic, Tobias Santelmann, Jon Ranes
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
 • Plakat for filmen Maleficent: Mistress of Evil

  Maleficent: Mistress of Evil

  17:00 - lilletrommen

  Der er gået adskillige år, siden vi i eventyret ”Maleficent” fik løftet sløret for de begivenheder, der forhærdede hjertet på Disneys mest berygtede skurk og drev hende til at kaste en forbandelse over den nyfødte prinsesse Aurora. ”Maleficent: Mistress of Evil” ser nærmere på det indviklede forhold mellem den hornede fe og den kommende dronning, der må indgå nye forbund og tackle nye modstandere i deres kamp for at beskytte Ellemosen og de fortryllede skabninger, der bor der.

  Længde: 1:58
  Instruktør: Joachim Rønning
  Skuespillere: Angelina Jolie, Chiwetel Ejiofor, Harris Dickinson
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
 • Plakat for filmen Blinded by the Light

  Blinded by the Light

  19:45 - lilletrommen

  ’Blinded by the Light’ foregår i 1987 i Storbritannien, et land der til trods for sine problemer, formår at holde livet i gang med stort hår og farverigt tøj. Midt i tidens oprør omkring race og økonomi skriver Javed, en britisk teenager med pakistansk baggrund, poesi som et middel til at flygte fra byens intolerance og sin traditionelle fars stærke holdninger. Men da en klassekammerat introducerer ham for musikken af ”The Boss”, giver sangene ham mod til at snakke med pigen, han er vild med – og med kassettebåndet i sin walkman, kan han nu endelig finde de helt rigtige ord. Filmen er en sprudlende coming-of-age historie om en teenager, der lærer at leve livet, forstå sin familie og finde sin egen stemme gennem Bruce Springsteens musik og tekster.
  Kilde: Filmcompagniet

  Længde: 1:58
  Instruktør: Gurinder Chadha
  Skuespillere: Kulvinder Ghir, Viveik Kalra, Meera Ganatra, Aaron Phagura, Dean-Charles Chapman
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år