Tour de Chambre

"Det bliver en legende og poetisk og musikalsk forestilling, synes jeg. Som jo både er min roman og samtidig et nyt værk i sin helt egen ret."

TINE HØEG

Onsdag d. 10. november 2021 kl. 19.30

Det Kgl. Teater besøger Trommen med en dramatisering af Tour de chambreTine Høegs tankevækkende, morsomme og stærkt anmelderroste roman fra 2020 om venskab, forelskelse og begær. 

Asta er forfatter. Hun skriver på sin anden roman, men hun kan ikke få hul på den. Igennem skriften og erindringen føres vi frem og tilbage mellem Astas spæde ungdom fuld af tvivl og hendes tredje ungdom i 30erne, hvor hun alene og kejtet forsøger at finde sig til rette i en verden af voksne. Asta står stille, imens uret tikker, og tiden bliver ved med at gå.  

Da Asta får en invitation til en mindehøjtidelighed, vælter minderne om hendes gamle kollegie frem, om dengang Asta var hemmeligt forelsket i sin bedste veninde Mais kæreste, August. Asta starter forfra på sin roman. Alene med sin tekst skriver Asta sig tilbage ind i de pirrende varme og forbudte følelser, skammen over at bedrage Mai og sorgen over Augusts pludselige død.  

Det hele begynder at komme tæt på igen. Venskabet med Mai, der både har barn og forliste kærlighedsforhold i bagagen, er Astas eneste anker i virkeligheden. Nu ligger Astas færdige, altudleverende selvportræt som en bombe under deres venskab.  

Det er Det Kgl. Teaters husinstruktør Sigrid Strøm Reibo, der sammen med et stærkt hold skuespillere har skabt en forestilling ud af Tine Høegs humoristiske og poetisk sprog. 

Pris 495 kr.
Først til mølle 275 kr.
Ung u. 25 år 150 kr.

Stortrommen
Nummererede siddepladser
Varighed ca. 1 time 40 min uden pause
Garderobe i kælderen