To mikrofoner og en stak vinyler

Torsdag den 23. marts 2023 20.00

Kan du huske dét øjeblik, musikken ramte dig? Den koncert, hvor du blev forelsket i forsangeren? Den sang, der fik dig over på den anden side af en ulykkelig forelskelse? Den plade, du fik af din bedste ven, og som sendte dig i en helt ny musikalsk retning?

Igennem personlige historier fortæller Carsten Holm og Flemming Møldrup i det musikalske talkshow To mikrofoner og en stak vinyler om deres mange møder med musikken – og om de mange forskellige musiktyper vi hver evig eneste dag omgiver os med.

Der er de mennesker, der bruger musikken til at sætte ord på følelser. Der er dem, der bare bruger den som baggrundsstøj, og dem, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader.

 ed vinylen imellem sig sætter Carsten Holm og Flemming Møldrup deres egne plader på – og hører også publikum om deres forhold til musikkens verden.

Carsten Holm er radioværten, der lever og ånder for musik. Som mangeårig radiovært på DR – aktuelt på P4 og P6 BEAT – er han med til at inspirere danskerne i forhold til en masse ny og dansk musik.

Flemming Møldrup er livsstilseksperten, der elsker musik og er god til at sætte ord på vaner, mønstre og ikke mindst, hvad der gør os til de menneske- og musiktyper, vi er.

Pris: 220 kr.

Stortrommen
Varighed ca. 2 timer inkl. pause
Unummererede siddepladser
Garderobe i kælderen.