Tilløkke Otto

Trommen, tirsdag d. 28. januar 2020 kl. 19.30

Velkommen til en swingende aften i selskab med baggårdspumaen over dem alle – Otto Brandenburg!

Den alsidige og mange-facetterede skuespiller og sanger Jesper Lohmann tegner med TILLØKKE OTTO et musikalsk portræt og træder i Pumaens fodspor ind i den Brandenburgske verden og underverden. En musikalsk og rejse gennem 50 år og vel nok mere end 9 liv i showbizz.

I en lang karriere, der bød på op- og nedture, mestrede han alle genrer. Musikalsk spændte han vidt; fra pop og rock til jazz og visesang. Som skuespiller i film, tv, teater og revy efterlod han hver gang en autenticitet og et umiskendeligt præg af ”Otto”.

Men hvem var han egentlig, ham baggårdspumaen? Hvilke kræfter var det, der rumsterede i ham, så han med den største lethed kunne gå fra barsk baggårdskat til engleblid storcharmør på ingen tid? TILLØKKE OTTO dykker ned i musikken, sangene og rollerne, han gav liv, og tegner et portræt af en af Danmarks største entertainere.

I TILLØKKE OTTO er vi til koncert med Otto, og her kan alt ske! Scenen er sat, og hans hårdtprøvede lille orkester står klar på scenen, og publikum er klar i salen. Men hvor er Otto? Har han endnu en gang taget fejl af både tid og sted? Orkesteret går tøvende i gang… Og så… dér står han pludselig med sit drengede smil: ”Godaften – godt at se jer!”

Hvordan han ubemærket har listet sig ind på scenen og med største selvfølgelighed går i gang med ’Buona Sera’, mestrer kun en mand med Ottos charme, frækhed og sans for timing. Fra nu af er der ingen vej tilbage…

 

 

Pris 245 kr.
Først-til-mølle 155 kr. (begrænset antal)

Producent: NørregadeTeatret.
Medvirkende: Jesper Lohmann, Mathias Grove Hansen (piano/kapelmester), Andreas Hatholt (bas), Morten Sidenius (trommer).
Instruktør: Susanne Breuning.
Idé og manuskript: Jesper Lohmann.
Varighed: ca. 1 ½ time inkl. pause.

 

KØB BILLET