Sigurd fortæller om de græske guder

"Forestillingen emmer af en enorm energi og livsglæde, hvilket gør man ikke kan lade være med at blive revet med af stemningen."
★★★★★ - Scenekanten

"Sigurds skønne og entusiatiske energi på scenen gør ham ideel til værtsrollen."
★★★★ -Jyllandsposten

"Sigurd leverer, de normalt lidt kringlede, fortællinger... i øjenhøjde med børnene; tilsat lidt fantasi og en god portion gakket humor, som går rent ind hos ungerne."
★★★★ -Børn i byen

"Forestillingen er veloplagt... det hele går som en leg!"
★★★★ - Kulturkupeen


Aflyst:

Søndag d. 14. Marts 2021 kl. 15.00

Holdet bag ”Sigurds Danmarkshistorie” står klar med en ny familieforestilling til foråret 2021: ”Sigurd fortæller om de græske guder”.
Med musikere, dansere og skuespillere tager Sigurd børn, voksne og bedsteforældre på en eventyrlig rejse gennem de græske guders eventyrlige univers, og vi møder både Zeus, Odysseus, heksen Kirke, Mor Jord, Far Himmel, Poseidon – og ikke mindst Gud for Bøvl.

”Sigurds skønne og entusiastiske energi gør ham ideel til værtsrollen!” skrev Jyllandsposten om denne forestilling, som høstede stående applaus 24 gange på Østre Gasværk Teater.


'Hvem var Zeus? Hvor stammer de olympiske lege fra? Og fandtes der engang uhyrer med syv hoveder?

Oplev Sigurd Barretts teaterkoncert for hele familien om de græske guder.

Farshad Kholgi og Anne Suppli har hovedrollerne, mens Sigurd Barrett er fortælleren, der tager publikum med til det gamle Grækenland, hvor vi møder Zeus og Hera, Apollon, Poseidon – og alle de andre.


Kom med på en sjov og spændende rejse gennem et eventyrligt univers, som lærer os en masse om det gamle Grækenland – og om, hvem vi er i dag.
Den nye teaterkoncert SIGURD FORTÆLLER OM DE GRÆSKE GUDER er baseret på Sigurd Barretts bestsellerbog af samme navn fra 2014. Med Sigurds iørefaldende musik, fremført af Sigurds liveorkester, store danseoptrin og rørende fortællinger er dette en forestilling for mange aldre.

Pris 215 kr. Først til mølle: 160 kr. begrænset antal

Sal: Stortrommen
Unummererede siddepladser
Varighed ca. 2 timer inkl. pause
Garderobe i kældere

Har du købt billet får du refunderet dine penge.
Læs mere her.