Michael Falch - Akustisk sommer '21

Med gæstesolist Signe Svendsen

Onsdag d. 19. maj 2021 kl. 20.00

I forbindelse med de nye Covid-19 retningslinjer har Michael Falch været nødt til at aflyse sin sommertour med Dét Band.

Michael Falch har haft et stort ønske om at gennemføre koncerten i Trommen, som nu i stedet for bliver en del af et poetisk, akustisk sommer-set up – som trio med den norske cellist Live Johansson og guitaristen Lars Skjærbæk.
Denne ‘tidligere så hemmelige trio’ fejrede store triumfer på en omfattende turné i 2019, hvor de også nåede at blæse taget af både Det kongelige Teater og teltet på Tinderbox.

Det bliver med et repertoire bestående af Falch’ens største hits gennem mere end fire årtier og med smagsprøver fra hans seneste albumsucces ‘Forår i brystet’ fra 2020 - fra ‘Mød mig i mørket’ over ‘I et land uden høje bjerge’ til ‘Juble igen som fugle’.


I foråret 2021 udgav den superkreative Michael Falch også den anmelderroste og dristige erindringsbog ‘Over stregen’, der også ligger højt på salgshitlisterne. Michael Falch har ikke optrådt offentligt, siden den store MALURT-reunion turné blev afbrudt af corona i marts sidste år. Alt MALURT er udsat til 2022, og nu sætter Falch kursen mod den danske sommer.

Alle siger det: Michael Falch har aldrig været bedre, og med en revitaliseret karriere er der efterspørgsel på ham alle steder fra, for nylig sågar fra ‘X Factor’. Nu agter han endnu en gang at bevise, at han også akustisk kan få ethvert spillested til både at synge og gynge med lige dele livsglad energi og nærværende poesi.

 

 

Pris 295 kr.

Stortrommen
Nummererede siddepladser
Varighed ca. 80 min. uden pause
Garderobe i kælderen

 

Køb Billet