Ida Nielsen & The Funkbots

Fredag d. 4. December 2020 kl. 20.00

Opvarmning med Sofia Hedia

Den danske bassist Ida Nielsen holdt den funky bund for legendariske Prince fra 2010 til kunstnerens død i april 2016. Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band The New Power Generation, og i 2013 blev hun også en del af power-kvartetten ’Prince & 3rdeyegirl’. Ida Nielsen har turneret og indspillet albums med begge orkestre.

Efter vennen og læremesterens død vendte Ida Nielsen i 2016 hjem til Danmark og tog fat på sin egen karriere, sin egen musik. Hun samlede et fantastisk band og drog på landevejen.

Ida Nielsen har udgivet to albums i eget navn – ’Turnitup’ (2017) og ’Time 2 stop worrying’ (2019). Udover sine koncerter i Danmark har Ida Nielsen turneret i det meste af verden. Både Kina, resten af Asien, Europa, USA og bl.a. Zanzibar har haft besøg af den danske bas-ekvilibrist.

Musikken beskrives bedst som et mix af old school-funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er et hårdtslående høj-energi funk-show med solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl – og selvfølgelig masser af bas! Kan man lide Prince, kan man også lide Ida Nielsens musik.

Pris 190 kr.

Sal: Stortrommen
Unummererede siddepladser
Varighed ca. 2,5 time inkl. pause og opvarmning
Garderobe i kælderen

Køb Billet