Hugorm

Torsdag den 17. november 2022 20.00

Electro-rockgruppen Hugorm med Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann besøger Trommen på sin omfattende efterårsturné, der er opkaldt efter bandets kommende andet studiealbum Tro, Hug & Kærlighed, som udkommer til oktober inden tourstart. Første single, ’Himmeljuice’, udkom i maj. 

I de fem år, Hugorm har eksisteret, er der kommet endnu mere fart og flere farver på den mangfoldige palet, hvilket ikke mindst kommer til udtryk, når bandet står i øjenhøjde med publikum til koncerterne. 

Hugorms shows stikker i mange forskellige, kreative retninger undervejs, og for dem, der har set bandet live, hersker der ingen tvivl om, at man som publikum får frirum til at rase og rense ud. ”På grænsen til det sindssyge,” skrev Gaffa om bandet i sin femstjernede koncertanmeldelse.  

Tro, Hug & Kærlighed er Hugorm i sit mest ærlige, inderlige og blodige hjørne. Sange der brækker ribben og slår hul i brystkassen, så der er direkte adgang til det hjerte, der slår og tvivler og elsker. Et hjerte, der gerne vil i kontakt, og som tager på landevejen for at komme det. 

 

Support: Marcus Mossalski

”Jeg har en selv en fortid som aktiv ludoman, og været i behandling for ludomani tilbage i januar 2019. Jeg har ikke sat et eneste pengespil siden. Men livet som spilfri ludoman er undervurderet i samfundet, og jeg skal hele tiden holde mig på den gode side af den afhængighed jeg bærer resten af livet, ligesom en ædru alkoholiker. 

Udover det har jeg været særdeles aktiv i medierne, hvor jeg især har kæmpet kampen mod den massive markedsføring af spil, samt forsøgt at belyse hvor underfinansieret ludomani-området er I Danmark.”

 

 

Pris: 305 kr.

Stortrommen
Varighed: 75 min. uden pause
Ståpladser
Garderobe i kælderen.