ComKean - Skærmtid

LØRDAG D. 13. MAJ Kl. 16.00 

Ved du, hvem ComKean er? Måske ikke, men det gør dine børn! Med mere end 185.000 abonnenter og over 220 millioner visninger er ComKean en af de allerstørste YouTubere i Danmark. Nu er han tilbage på de store scener med sit helt nye liveshow ’Skærmtid’. 

Skærmtid er et begreb, som de fleste børn i dag kender til. Mange af dem bruger deres skærmtid på netop at se ComKeans videoer på YouTube. Men hvad ville der ske, hvis alles skærmtid en dag forsvandt? Også de voksnes! Det udforsker ComKean på scenen, hvor der spilles computer, musik og laves sjov. Hele salen må hjælpe med at redde Skærmtid – ellers er det måske slut med YouTube?   

’Skærmtid’ er ComKeans andet soloshow. Hans første soloshow ’Gamerlife’ resulterede i mange udsolgte sale landet over og var også et stort tilløbsstykke her i Trommen. 

Det nye show varer ca. 80 minutter og er for fans af ComKeans videoer i alle aldre. Det gælder også forældrene. Efter showet er der selfies til alle, som vil have en selfie med ComKean. Desuden sælges der særligt tour-merchandise. 

 

Pris: 320 kr.

Stortrommen
Nummererede siddepladser
Garderobe i kælderen.