Blast: Juleshow

Lørdag d. 27. november 2021 kl. 20.30

Blast er et dansk soul funk-bigband, som har spillet siden 1980. Det holdt en pause i 90’erne og har så været i fuld gang i de sidste 17 år med mere end 450 koncerter og fem albums bag sig. 

Blast er kendt for funky dansemusik med avancerede horn-arrangementer, sangerinder i front, en swingende rytmegruppe og nogle af Danmarks dygtigste musikere. Der er fokus på det solistiske, men også på et levende og uhøjtideligt sceneshow. Det er som at være til den store klassefest, hvor publikum og bandet har en fest sammen. 

I bandets levetid har en lang række musikere fra jazz og rockverdenen været involveret i bandet – ikke mindst den berømte trio Hanne Boel, Tina Schäfer og Lise Dandanell, der tegnede bandet i en periode i 80’erne. I dag er bandet en sprød blanding af garvede veteraner og nye tropper. Blandt veteranerne er selvfølgelig orkestrets ophavsmand Bjarne Thanning, men også Kenneth Agerholm og Jakob Olsne.

Blast anno 2021 består af de tre vokalister Britt Hein, Helle Henning og Sara Broberg, Niels Ratzer (trommer), Jakob Olsne (guitar), Ole Skipper (bas), Morten Vestergaard (keyboards), Hendrik Jørgensen, Jens Gotholdt og Thomas Kjærgaard (trompeter), Kenneth Agerholm og Bjarne Thanning (basuner), samt saxofonisterne Kasper Wagner (alt), Stig Naur (tenor) og Nis Toxværd (baryton). 

Pris 240 kr.

Stortrommen
Varighed ca. 2 timer inkl. pause
Nummererede siddepladser
Garderobe i kælderen

Køb mad inden koncerten hos Bøf og Bolle