Anders Matthesen: 'JOKES fra en hvid, straight mand'

TORSDAG 2. FEBRUAR Kl. 19.00 + 21.00

Anders Matthesen er tilbage med spritny standup, som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes. Turnéen har fået titlen: ’JOKES – fra en hvid, straight mand’. 

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle og hans groteske og underfundige observationer af det, vi alle sammen kender, græmmes og undres over. Emnerne er blandede, og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes og masser af jokes. 

Det nye standup-materiale blev til på Fanø i efteråret 2021. Siden da er det blevet udviklet og finjusteret ved en række dinnershows på Kongekilden i Klampenborg, hvor bunker af nye jokes og bits er kommet til undervejs. Kun de bedste har overlevet og ser nu dagens lys i færdig form på Matthesens nye turné.  

Anders fortæller: ”Jeg tror, vi allesammen har længtes efter noget at grine af. Og jeg har virkelig savnet at optræde og komme ud og møde mit elskede livepublikum. Jeg kan slet ikke vente på at se dem alle sammen på spillestederne. Denne gang bliver det ren stand-up fra øverste hylde. Hvis det skal lade sig gøre at turnere under pandemi og krig, er det nødvendig med et let-omstilleligt set-up … så det eneste jeg har med er mikrofonen, mig selv … og jokes – masser af jokes. Gør jer klar … Det bliver optur!”  

 

Pris: 415 kr.

Stortrommen
Nummererede siddepladser
Varighed: 1 time 30 min.
Garderobe i kælderen.