06/03-18 - Musik & Poesi (Hørsholm Musikforening)

Trommen, tirsdag d. 6. marts 2018 kl. 19.30

Oplev violin-kometen Niklas Walentin, pianisten Christina Bjørkøe og digteren Niels Hav til en romantisk aften med musik og poesi og værker af Schumann, Cesar Franck og Mogens Christensen.

Koncerten er arrangeret af Hørsholm Musikforening.

BILLETTER

Violinist Niklas Walentin har spillet violin, siden han var seks, og har for længst placeret sig helt i front blandt de unge talenter. Hans spillestil er unik: med en sikker og virtuos teknik som fundament spiller han i det spændende krydsfelt mellem tradition og fornyelse. Niklas Walentin har vundet de fleste danske konkurrencer for klassisk musik - i 2015 modtog han Musikanmelderringens Kunstnerpris.

BILLETTER

Pianist Christina Bjørkøe har modtaget adskillige priser for sine indspilninger og fremførelser af Carl Nielsen, Chopin og Schubert. Blandt hendes mange indspilninger kan desuden nævnes Niels Viggo Bentzons klaversonater og sammen med violinisten Johannes Søe Hansen Vagn Holmboes violinsonater og med violinisten Arne Balk-Møller violinsonater af Børresen, Glass og Henriques. Hun har senest indspillet Poul Rovsing Olsens klaverkoncert med Odense Symfoniorkester.

BILLETTER

Niels Havs seneste digtsamlinger er ’Grundstof’ (2004) og ’De gifte koner i København’ (2009).

Billetter á 150 kroner inkl. gebyr på trommen.billetten.dk eller i Trommens foyerbar, som åbner dagligt en halv time før første film.

BILLETTER

Yderligere information vedr. medlemskab af Hørsholm Musikforening:

Henrik Brendstrup, formand.
Tlf.: 40 76 20 57 
Mail: kontakt@hmusik.info
Hjemmeside: www.hmusik.info