Udlejning

Foto: Jens M.C. LINDHE

I Kulturhus Trommen har du mulighed for at leje forskellige sale. 

Vi råder over en stor teater/koncert/biograf/konference sal kaldet Trommen med 188 siddende pladser på tribunen og 72 pladser på balkonen, med mulighed for opstilling af flere gulvrækker. Vores tribune er fleksibel så der er mulighed for at fjerne den og udnytte gulvarealet til op til 700 stående gæster.
I salen er der moderne lyd og lys afviklingspult samt 2K projektor der kan bruges til både film og foredrag. Salen har god akustik både til konference, rockmusik og klassiske koncerter.

I vores mindre sal lilletrommen har vi 42 siddepladser samt mulighed for op til 150 stående gæster. Her er ydermere moderne lydanlæg samt projektor til brug til film eller foredrag mv. 

Til de helt store arrangementer er det også muligt at benytte vores store moderne foyer, hvor der tidligere har været afholdt bla. kommunalvalgdebat, udstillinger mv.

Ønsker i mad til jeres arrangement kan vi tilbyde flere forskellige løsninger fra tallerken servering til den store buffet. Kontakt da restaurent Bøf og Brocolli på tlf: 4586 1001.

Ønsker du at vide mere så skriv en mail til: Trommen@Horsholm.dk 

Prisliste ved leje af sale og mødelokaler

For lån af lokaler i Kulturhus Trommen se Hørsholm kommunes lokaleregulativ