Kommende film

November måned

 • Plakat for filmen Mordet i Orientekspressen

  Mordet i Orientekspressen

  Det, der starter som en luksuriøs togrejse gennem Europa, udvikler sig hurtigt til et af de mest stilfulde og spændende mysterier, som nogensinde er fortalt.
  Inspireret af bestseller Agatha Christies elskede klassiker, fortæller MORDET I ORIENTEKSPRESSEN historien om tretten fremmede mennesker, der alle er under mistanke for et mord begået ombord på toget.
  Den verdenskendte detektiv Hercule Poirot må, i en kamp mod tiden, gøre alt for at løse sagen før morderen slår til igen.

  Kenneth Branagh instruerer og fører an som Hercule Poirot sammen med et stjernespækket og imponerende hold, der består af Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley and Josh Gad.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama, Krimi, Mystik
  Instruktør: Kenneth Branagh
  Skuespillere: Johnny Depp, Kenneth Branagh, Daisy Ridley
  Censur: Tilladt over 11 år
  Premiere 23. november
 • Plakat for filmen Mumitroldenes vinter

  Mumitroldenes vinter

  Vinteren er på vej, og mumitroldene gør klar til at gå i den sædvanlige lange vinterhi. Men i år gider Mumi ikke sove vinteren væk. Han er nemlig blevet nysgerrig efter at se, hvad der egentlig sker med Mumidalen, når vinteren kommer. Allermest er han dog spændt på at møde den mystiske gæst Julen, som – i bogstaveligste forstand – snart banker på det lille mumihus.
  I ”Mumitroldenes vinter” sniger hyggen og julestemningen sig ind i den velkendte Mumidal. Filmen, som er baseret på forfatter Tove Janssons oprindelige Mumi-bøger, fortæller en finurlig historie om venskab og det første eventyrlige møde med sne, frost og julemagi.
  Kilde: Angel Film

  Genre: Animation, Familiefilm
  Censur: Tilladt for alle
  Premiere 23. november
 • Plakat for filmen The Square

  The Square

  Christian (Claes Bang) er succesfuld kunstnerisk chef på et moderne kunstmuseum. Han er i centrum af den kreative elite og tager sit job meget alvorligt. I dagene før åbningen af den prestigefyldte udstilling ”The Square”, bliver Christian udsat for et tricktyveri på åben gade. En oplevelse, han ikke kan slippe og sammen med sin assistent, Michael (Christopher Læssø), indleder han en jagt på tyven. Samtidig kræver journalisten, Anne (Elisabeth Moss), svar på kunstens store spørgsmål og oveni skal Christian stå på mål for den virale kampagne, som museets PR-bureau har skabt, og som bringer museet og dets kunstneriske leder i dyb krise.
  ”The Square” vandt Den gyldne palme i Cannes og er skrevet og instrueret af Ruben Östlund (Force Majeure), der igen holder et troldspejl op for den skandinaviske velmenende velfærdsborger og viser med skarp satire, hvor svært det kan være at efterleve egne idealer.
  Kilde: Scanbox

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Ruben Östlund
  Skuespillere: Claes Bang, Dominic West, Elisabeth Moss
  Censur: Tilladt over 15 år
  Premiere 23. november
 • Plakat for filmen Mens vi lever

  Mens vi lever

  Kristian er nyforelsket og klar til at starte sit liv sammen med Anne. En dag banker det på døren, og udenfor står Tommy. Kristian har ikke set Tommy i årevis og pludselig konfronteres han med en fortid, som han har gjort alt for at glemme. "Mens vi lever" er inspireret af virkelige begivenheder og følger fire mennesker, hvis skæbner flettes ind i hinanden efter en fatal ulykke. En ulykke der vil ændre deres liv for altid.

  I rollerne ses bl.a. de unge nye talenter Sebastian Jessen, Julie Christiansen, Julie Brochhorst Andersen, Marie Boda og Nikolaj Groth. Derudover medvirker Nicolas Bro og Charlotte Munck. ”Mens vi lever” er brødrene Avaz’ første spillefilm og fik en fantastisk modtagelse ved Cannes Filmfestival i år – bl.a. skrev Soundvenue ”Den mest opsigtvækkende danske filmdebut i årevis imponerer i Cannes”, mens Ritzau skrev ”Dansk debutinstruktør stjæler opmærksomheden i Cannes”.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama
  Instruktør: Mehdi Avaz
  Skuespillere: Nicolas Bro, Sebastian Jessen, Charlotte Munck, Julie Christiansen
  Censur: Tilladt over 11 år
  Premiere 26. november
 • Plakat for filmen Paddington

  Paddington

  En talende bjørn rejser til storbyen London for at finde sig et nyt hjem. Men da han står alene på Paddington Station, begynder han at frygte, at bylivet måske alligevel ikke er noget for ham. Heldigvis møder han den rare familien Brown, som tager ham til sig. De giver husly og te, og familien Brown giver bjørnen navnet Paddington - opkaldt efter den station de fandt ham på. Paddington har nu fundet sig et rart og trygt hjem, men snart bliver trygheden sat på prøve. En skummel dyreudstopper opdager den talende bjørn, og snart kommer Paddington i stor fare…
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Familiefilm, Komedie
  Instruktør: Paul King
  Skuespillere: Jens Jørn Spottag, Peter Zhelder, Mikkel Lomborg, Marie Schjeldal, Michelle Bjørn Andersen
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 30. november

December måned

 • Plakat for filmen Suburbicon

  Suburbicon

  I 1957 er forstaden Suburbicon indbegrebet af den amerikanske drøm med lykkelige, hvide kernefamilier i hver deres villa. Da Nickys mor bliver dræbt under et indbrud, der går galt, begynder den idylliske facade imidlertid at krakelere. Familien plages under overfladen af forræderi, utroskab og afpresning, og den lille Nicky begynder nysgerrigt at udforske de snavsede hemmeligheder og drage faderens autoritet i tvivl.Endnu aner naboerne intet om problemerne hos Nickys familie. De er meget mere oprørte over, at en sort familie flytter ind i kvarteret … George Clooney har instrueret denne sorthumoristiske (og ikke i dag mindre aktuelle) historie efter et manuskript af Coen-brødrene blandet med den historiske skandale om en afroamerikansk familie, der brød 50’ernes hvide middelklasseidyl. Som familien, hvis drama udspiller sig i skyggen af naboracismen, ses Matt Damon, Julianne Moore og debutanten Noah Jupe.
  Kilde: UIP

  Genre: Drama, Krimi
  Instruktør: George Clooney
  Skuespillere: Julianne Moore, Matt Damon, Oscar Isaac
  Premiere 7. december
 • Plakat for filmen QEDA

  QEDA

  2095. Verden er hærget af en miljøkatastrofe. Havene er steget og alt naturligt ferskvand er forsvundet. Efterretningschefen Fang Rung har undergået en molekylær deling for at kunne sende sin anden halvdel, under navnet Gordon Thomas, tilbage i tiden til år 2017. Gordon går på jagt efter forskeren Mona Lindkvist, hvis banebrydende forskning gik tabt, før den kunne redde verden. Da Fang Rung mister kontakten med Gordon, ser han ingen anden udvej end at rejse tilbage til 2017 og forsøge at finde sin anden halvdel, før verdens balance lider uoprettelig skade. Fang Rung befinder sig nu i et kapløb med tiden for både at redde sig selv og verden.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama, Science Fiction
  Instruktør: Max Kestner
  Skuespillere: Sofia Helin, Carsten Bjørnlund, Marijana Jakovic
  Censur: Tilladt fra 11 år
  Premiere 10. december
 • Plakat for filmen Tilbage til Montauk

  Tilbage til Montauk

  Forfatteren Max Zorn (den svenske stjerneskuespiller Stellan Skarsgård) ankommer til New York for at promovere sin nyeste roman. Hans unge kone Clara (Susanne Wolff) er rejst i forvejen et par måneder tidligere for at arbejde på bogens udgivelse og lancering i USA. I romanen
  fortæller Max om en passioneret kærlighedsaffære i den samme by 17 år tidligere, og skæbnen vil, at han netop løber på sin gamle flamme, Rebecca (Nina Hoss). Den uafsluttede kærlighedsaffære spøger stadig i dem begge, og de beslutter sig for at tilbringe en sidste weekend sammen i Montauk, en lille fiskerby på Long Island...
  Kilde: Another World Entertainment

  Genre: Drama
  Instruktør: Volker Schlöndorff
  Skuespillere: Stellan Skarsgård, Nina Hoss, Bronagh Gallagher
  Premiere 13. december
 • Plakat for filmen Ferdinand - Med dansk tale

  Ferdinand - Med dansk tale

  FERDINAND fortæller historien om en kæmpe tyr med et stort hjerte. Da folk ved en fejl tror, at han er farlig, bliver Ferdinand fanget og fjernet fra sit hjem. Han er dog fast besluttet på at vende tilbage til sin familie, og han samler en gruppe af umage venner, som hjælper ham på hans ultimative eventyr. Ferdinand beviser på sin rejse, at man ikke skal skue tyren på hårene!
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Animation, Familiefilm, Komedie
  Instruktør: Carlos Saldanha
  Premiere 24. december