Kommende film

December måned

 • Plakat for filmen Burning

  Burning

  Enspænderen Jongsu forelsker sig i sprælske Haemi, synes hans lykke at være gjort, men da hun efter et udenlandsophold indleder et forhold til den mystiske playboy Ben, spidser situationen til. Indledningsvis er er sødme over trekantsdramaet, men da Haemi pludselig forsvinder, tager dramaet en mere truende og uheldssvanger drejning. Umiddelbart er Jongsu uskylden selv, men også han har skeletter i skabet: Hans mor forlod familien på grund af farens voldsomme temperament. Jongsu har ikke set hende i 16 år, og faren sidder i fængsel for et voldeligt overfald. Mødet med Haemi lægger låg på Jongsus indre vrede, men efter hendes forsvinden kigger han lige ned i afgrunden. Hvor er hun? Eksisterer hendes kat? Og hvem er Ben egentlig? 'Burning' er fyldt med uforglemmeligt poetiske sekvenser og Lee Chang-dong har med sin film (baseret på en historie af Haruki Murakami) fat i selve filmmediets karakter af skyggespil: Vi bliver forført af noget, som i en vis forstand ikke eksisterer.
  Kilde: Camera Film

  Genre: Drama
  Instruktør: Lee Chang-dong
  Skuespillere: Ah-in Yoo, Steven Yeun, Jong-seo Jun
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 20. december
 • Plakat for filmen Creed II

  Creed II

  Michael B. Jordan og Sylvester Stallone er tilbage som Adonis Creed og Rocky Balboa. Denne opfølger til hitfilmen ”Creed” er en fortsættelse af Rocky-sagaen. Som træner står Rocky ved Adonis’ side i tykt og tyndt, men under forberedelserne til den næste store kamp, finder de ud af, at modstanderen har forbindelser til deres familier og fælles fortid.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Action, Drama
  Instruktør: Steven Caple Jr.
  Skuespillere: Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Michael B. Jordan
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 20. december
 • Plakat for filmen Ulvehunden

  Ulvehunden

  Animationsfilmen Ulvehunden er en filmatisering af Jack Londons klassiske roman af samme navn.

  Filmens hovedperson er vildhunden Hvidtand, der lever i den barske canadiske vildmark. Han bor hos nogle indfødte indianere, men Hvidtands følsomme natur gør ham til uvenner med alt og alle. Eksklusionen gør Hvidtand hårdhjertet
  og til en slagsbror.

  En dag træffer Hvidtand et menneske med en overmenneskelig tålmodighed.
  Et menneske, der bliver hans redningsplanke tilbage til sit egentlig, gode hunde-jeg.

  Genre: Animation
  Skuespillere: Henning Jensen, Morten Suurballe, Alexandre Willaume, Trine Pallesen, Ole Lemmeke
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 20. december
 • Plakat for filmen Happy Ending

  Happy Ending

  Helle glæder sig som et lille barn til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter, endelig går på pension, så de kan tage hul på deres lykkelige rejselystne otium sammen. Men da han på dagen for sin pensionering til hendes skræk annoncerer, at han nu skal til at være vinimportør og har investeret hele deres fælles opsparing i et østrigsk vinhus, tager livet en overraskende ny drejning og de begiver sig hver især ud på en hæsblæsende opdagelsesrejse mod nye muligheder, bekendtskaber og drømme. Men kan man starte forfra efter 49 års ægteskab? Og kan man i det hele taget undvære hinanden? HAPPY ENDING er en smuk og dejlig fortælling om at det aldrig er for sent at få en ordentlig flyvetur eller at begynde at ryge.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Hella Joof
  Skuespillere: Birthe Neumann, Kurt Ravn, Charlotte Sieling
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 25. december
 • Plakat for filmen Ternet ninja

  Ternet ninja

  Aske går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8. Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, og så er der Glenn fra specielklassen som forfølger Aske og hans bedste ven Odysseus. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke... Den er blevet til ved en fejl på en børneslavefabrik i Thailand; Den overtrætte og udsultede Quang Cow Bak FuFu er i et øjebliks uopmærksomhed kommet til at sy dukken af et dyrt ternet tørklæde, som tilhører fabrikkens danske direktør Phillip Eberfrø og som straf for denne brøde, er Quang blevet tæsket ihjel af den kyniske direktør. Ninja-dukken er altså den eneste af sin slags i verden... og, nå ja, så viser den sig at være levende, dødsens farlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn. Begreber der ligger langt fra Askes hverdag.

  Genre: Animation
  Instruktør: Anders Matthesen, Thorbjørn Christoffersen
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 25. december
 • Plakat for filmen Hunter Killer

  Hunter Killer

  HUNTER KILLER er en nervepirrende thriller med Gerard Butler i hovedrollen som en amerikansk ubådskaptajn, der kommer på dybt vand i en hæsblæsende jagt på den kidnappede russiske præsident. Dybt under det Arktiske Ocean leder den amerikanske ubådskaptajn, Joe Glass (Gerard Butler), en redningsaktion på en ubåd, der er kommet i vanskeligheder.
  Eftersøgningen fører til afsløringen af et russisk kupforsøg, der truer verdensordenen! Med besætningens liv på spil må Kaptajn Glass samle en gruppe specialtrænede Navy SEALS for at redde den kidnappede russiske præsident og snige sig gennem fjendtligt farvand for at forhindre tredje verdenskrig. I de øvrige roller ses Gary Oldman (Darkest Hour), Common (John Wick: Chapter 2), Linda Cardellini (snart aktuel i Green Book) og Toby Stephens (Black Sails).

  Genre: Action, Thriller
  Instruktør: Donovan Marsh
  Skuespillere: Gary Oldman, Michael Nyqvist, Gerard Butler
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 25. december
 • Plakat for filmen Mary Poppins vender tilbage - Med dansk tale

  Mary Poppins vender tilbage - Med dansk tale

  I Disneys “Mary Poppins vender tilbage,” en helt ny musical og fortsættelse til den oprindelige film, vender Mary Poppins tilbage for at hjælpe den næste generation af familien Banks med at finde den livsglæde og sans for eventyr, som er forsvundet ud af deres liv efter en familietragedie. Emily Blunt (“A Quiet Place,” “The Girl on the Train”) spiller hovedrollen som den nærmest perfekte barnepige med en unik evne for magi, som kan forvandle en normal pligtopgave til et uforglemmeligt, fantastisk eventyr, og Lin-Manuel Miranda (“Hamilton,” “Moana”) spiller hendes ven Jack, en optimistisk lygtetænder, som bringer lys – og liv – til Londons gader.
  Kilde: Walt Disney Company Nordic

  Genre: Familiefilm, Musical
  Premiere 25. december

Januar måned

 • Plakat for filmen The Mule

  The Mule

  Earl Stone (Eastwood) er en ældre mand i slutningen af firserne, der lever alene og er tæt på at være ruineret, da hans forretning står til at gå på tvangsauktion. Netop da det hele ser allerværst ud, får han tilbudt et job, der i al sin enkelhed går ud på at køre hans bil fra punkt A til B. Det hele virker let og ukompliceret, men hvad Earl ikke ved er, at han lige er blevet narko kurér for et hårdkogt mexicansk narkokartel. Han udfører jobbet til alles tilfredshed og faktisk så godt, at hans varer ikke alene forøges, men han får også tildelt en medchauffør, der både skal passer på ham og varerne. Uheldigvis er det dog ikke den eneste, der holder øje med Earl, for den mystiske nye kurers succes er også blevet opdaget af den kompromisløse DEA agent, Colin Bates (Cooper). Så trods Earls økonomiske problemer er løst, begynder hans samvittighed at nage ham. Kan han nå at vaske tavlen ren igen før enten politiet eller kartellets bødler – når at stille ham til regnskab for sine synder...
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama
  Instruktør: Clint Eastwood
  Skuespillere: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Taissa Farmiga
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 10. januar
 • Plakat for filmen Før frosten

  Før frosten

  Jesper Christensen og Clara Rosager i nyt historisk drama om vor egen fortid.
  Der hersker trange kår på landet i det 19. århundrede. Med endnu en hård vinter forude står bonden Jens (Jesper Christensen) over for et ubærligt valg. Hvis familien skal overleve vinteren, tvinges han til at indgå en pagt med storbonden på den nærliggende gård og gifte sin datter Signe (Clara Rosager) bort. Det kaster familien ud i splittelse, hemmeligheder og mord.
  Spørgsmålet er, hvor meget Jens vil ofre for at redde sine børn.

  Genre: Drama
  Instruktør: Michael Noer
  Skuespillere: Jesper Christensen, Magnus Krepper, Ghita Nørby, Clara Rosager
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 10. januar
 • Plakat for filmen Glass

  Glass


  Premiere 17. januar