Forside

Dagens program i TrommenSe kommende dages program »

 • Plakat for filmen The Journey

  The Journey

  19:00 - lilletrommen

  "The Journey” er den sande fortælling om et ekstraordinært møde mellem to uforsonlige fjender på hver sin side af den brutale og mangeårige konflikt i Nordirland – politikeren og præsten fra Democratic Unionist Party Ian Paisley og Sinn Fein politikeren Martin McGuinness. Ian Paisley og Martin McGuinness bliver afbrudt under en fredsforhandling pga. et uvejr og tvunget til at eskortere hinanden på en kort køretur gennem landet. Alle håber, at denne tur vil få de to til at nærme sig hinanden og således for evigt ændre historiens gang. For hvis det lykkes, er der håb for fred i Nordirland…
  Kilde: Filmcompagniet

  Længde: 1:35
  Instruktør: Nick Hamm
  Skuespillere: John Hurt, Timothy Spall, Colm Meaney
  Censur: Tilladt over 11 år
 • Plakat for filmen Solo: A Star Wars Story

  Solo: A Star Wars Story

  19:30 - TROMMEN Tribune

  Gå om bord i Tusindårsfalken og drag af sted til en fjern, fjern galakse i "Solo: A Star Wars Story", et episk actioneventyr om galaksens mest elskelige slubbert. Under sine dristige eskapader i en farefuld forbryderverden bliver Han Solo venner med sin kommende andenpilot, den bomstærke Chewbacca, og møder den berygtede hasardspiller Lando Calrissian på en rejse, der kridter banen op for en af Star Wars-sagaens mest usandsynlige helte.
  Stjernebesætningen består af Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge og Paul Bettany.
  Ron Howard har instrueret “Solo: A Star Wars Story”, og Kathleen Kennedy, Allison Shearmur og Simon Emanuel har været producere. Lawrence Kasdan, Jason McGatlin, Phil Lord og Christopher Miller har fungeret som executive producere. Lawrence og Jonathan Kasdan har skrevet manuskriptet.
  Kilde: Walt Disney Company Nordic

  Længde: 2:15
  Instruktør: Ron Howard
  Skuespillere: Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Donald Glover
  Censur: Tilladt over 11 år