Ugebladet

Ugebladet er først og fremmest en rigtig gammeldags lokalavis, hvor det der foregår i nærområdet til enhver tid er vigtigere end Christiansborg, EU og det globale. I mere end 75 år har mediehuset i Hørsholm udsendt Ugebladet hver tirsdag/onsdag i mere end 40.000 eksemplarer. Hver torsdag/fredag udsendes endvidere Ugebladet Weekend og en gang årligt udkommer Årbogen, der opsummerer det seneste års begivenheder i lokalområdet.

Ugebladet har en lang tradition for at udgive papiraviser, men følger også med den digitale udvikling og er for længst gået online. Med hjemmesiden www.ugebladet.dk er Ugebladet blandt landets førende formidlere af lokale nyheder på Internettet, og i de kommende år vil Ugebladet søsætte endnu flere aktiviteter på digitale medieplatforme.

Få adgang til 40.000 husstande i udgivelsesområdet
Ugebladet er en del af Politikens Lokalaviser A/S, der ejer et halvt hundrede lokalaviser i Danmark og Sverige, som Ugebladet arbejder tæt sammen med. Derfor kan Ugebladet også med fordel benyttes som indgang til regional annoncering i Nordsjælland, Københavnsområdet og Øresundsregionen.

Udover annoncer på Ugebladets egne platforme er vores kreative reklameafdeling leveringsdygtig i brochurer, plakater og andet markedsføringsmateriale. Som kommerciel, annoncebaseret lokalavis prioriterer Ugebladet det konstruktive samarbejde med det lokale handels- og erhvervsliv meget højt, og vi står altid til rådighed med professionel råd og vejledning.  Hækkevej 2
2970 Hørsholm

Kontakt:
Salg: 4590 8000
Redaktion: 7013 1100
Administration: 4590 8070
Telefax: 4590 8207