Dagens filmprogram

Programmet for i morgen i TrommenSe kommende dages program »

 • Plakat for filmen Jakob og Peter Plys - Med dansk tale

  Jakob og Peter Plys

  16:30 - lilletrommen
  Med dansk tale

  I Disneys hjertevarme live-actionfilm “Jakob og Peter Plys” er den lille dreng, der tog på utallige eventyr i Hundredmeterskoven med sin samling af livlige og elskelige tøjdyr, blevet voksen og mismodig. Nu er det op til hans barndomsvenner at drage ud i verden og hjælpe Jakob med at huske den kærlige og legesyge dreng, han stadig har indeni.
  Jakob er nu voksen og hænger fast i et job, hvor han arbejder for meget, tjener for lidt og går en usikker fremtid i møde. Han har sin egen familie, men arbejdet fylder hele hans liv og efterlader meget lidt tid til hans kone og datter. Jakob har fuldstændig glemt den idylliske barndom, han tilbragte sammen med en troskyldig, honningelskende bjørn og hans venner. Men da han genforenes med Peter Plys, der nu er laset og nusset efter mange års kram og leg, vækkes deres venskab til live og minder Jakob om de endeløse dage i fantasiens verden, der formede hele hans barndom. Dengang da det at lave ingenting var det allerbedste noget. Efter et beklageligt uheld med Jakobs mappe, må Plys og vennerne Grisling, Æsel og Tigerdyret tage ud af skoven og vove sig ind i London for at aflevere de yderst vigtige ejendele … for dine bedste venner er der altid for dig.
  Kilde: Walt Disney Company Nordic

  Længde: 1:44
  Instruktør: Marc Forster
  Skuespillere: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Jim Cummings
  Censur: Tilladt for alle
 • Plakat for filmen Bad Times at the El Royale

  Bad Times at the El Royale

  19:30 - lilletrommen

  I BAD TIMES AT THE EL ROYALE mødes syv fremmede, med hver deres dystre hemmelighed, ved et tilfælde på hotellet El Royale på grænsen mellem Californien og Nevada i 1960’ernes USA. I løbet af en skæbnesvanger nat får de alle en sidste chance for tilgivelse… før helvede bryder løs.
  Kilde: Nordisk FIlm

  Længde: 2:21
  Instruktør: Drew Goddart
  Skuespillere: Jeff Bridges, Jon Hamm, Dakota Johnson, Chris Hemsworth, Nick Offerman
  Censur: