Program for den kommende periode

Lørdag d. 21.04.2018
 • Plakat for filmen Ud af intet

  Ud af intet

  16:45 - lilletrommen

  Fatih Akin har med ’Ud af intet’ bedrevet sin stærkeste film siden gennembrudsfilmen ’Mod muren’ - med en fantastisk Diane Kruger (hun tog skuespillerprisen i Cannes) i rollen som Katja, som kommer på katastrofekurs, da hendes mand og barn dræbes af en bilbombe i Hamborg. Familie og venner støtter med alt, hvad de har lært, men den sorgramte kvindes hævntørst og behov for opklaring er lige så bundløs som hendes sorg – og så har vi ellers opskriften på en thriller, der hurtigt placerer publikum på den yderste sædekant. Og da det er Akin, så er hele historien naturligvis forankret i tredimensionelle figurer, et lebendigt, spraglet persongalleri og miljøbeskrivelser, der er til at tage og føle på. Filmen er årets tyske Oscar-kandidat og vandt dette års Golden Globe for ’bedste udenlandske film’.
  Kilde: Camera Film

  Længde: 1:46
  Instruktør: Fatih Akin
  Skuespillere: Diane Kruger, Denis Moschitto, Numan Acar
  Censur: Tilladt fra 15 år
 • Plakat for filmen The Post

  The Post

  17:15 - TROMMEN Tribune

  Selveste Steven Spielberg står bag filmatiseringen af denne sande historie. Året er 1971 og en række lækkede CIA-dokumenter, de såkaldte Pentagon Papers, viser, at USA’s skiftende præsidenter i årevis har løjet om Vietnam-krigen.
  Nu er det op til pressen at træffe en svær beslutning: Skal man publicere den belastende historie om den siddende præsident Nixon og risikere en ruinerende retssag?
  Midt i dette dilemma finder vi Katherine Graham (Streep), der som ny og usikker kvindelig chef for The Washington Post har alt at miste, og chefredaktør Ben Bradlee (Hanks), hvis ambition om at gøre avisen mere relevant bringer ham på kollisionskurs med USA’s præsident.
  Kilde: Nordisk Film

  Længde: 1:56
  Instruktør: Steven Spielberg
  Skuespillere: Tom Hanks, Meryl Streep, Alison Brie, Sarah Paulson
  Censur: Tilladt fra 11 år
 • Plakat for filmen Så længe jeg lever

  Så længe jeg lever

  19:30 - lilletrommen

  SÅ LÆNGE JEG LEVER er en dramatisk, humoristisk og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv. Manden der lagde Danmark for sine fødder med store folkelige klassikere som “To mennesker på En Strand”, “Så længe Jeg Lever” og “Fut i Fejemøget”. Vi følger ham fra barndommen til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen - og i hundene - indtil han pludselig brager igennem med sit enorme gennembrud i 1971 med "Der er Noget galt i Danmark!".
  Kilde: Nordisk Film

  Længde: 1:45
  Instruktør: Ole Bornedal
  Skuespillere: Helle Fagralid, Rasmus Bjerg, Caspar Phillipson, Rikke Louise Andersson, Lars Ranthe
  Censur: Tilladt over 11 år
 • Plakat for filmen Rampage Out of Control - 3D

  Rampage Out of Control

  20:00 - TROMMEN Tribune
  3D

  Primatologen Davis Okoye (Johnson), holder sig normalt fra andre mennesker, men til gengæld deler han et ubrydeligt bånd med George, en ekstraordinært intelligent, sølvrygget gorilla, som han har passet siden den blev født. Men da et uautoriseret, genetisk eksperiment går meget, meget galt, muterer den ellers så følsomme abe til et rasende monster af gigantiske proportioner. Og som om det ikke er nok, bliver det snart chokerende klart for alle, at der samtidig er blevet skabt en række andre gale, gigantiske, genetisk muterede monstre. Mens de genetisk set nyfødte alfa monstre flænger sig tværs gennem Nordamerika og udsletter alt på deres vej, finder Okoye sammen med en miskrediteret genforsker i forsøget på at finde en modgift og pacificere de altødelæggende kæmper. Sammen tvinges de til at kæmpe sig gennem en lang række forskellige konfrontationer med meta dyrene i et desperat kapløb for ikke alene at forhindre den truende globale katastrofe, men også redde den oprindeligt så forskræmte gorilla, der engang var Okoyes bedste - og eneste - ven…
  Kilde: Filmcompagniet

  Længde: 1:47
  Instruktør: Brad Peyton
  Skuespillere: Malin Akerman, Jeffrey Dean Morgan, Dwayne Johnson
  Censur: Tilladt over 15 år